Waar komen Pieten vandaan?


Dat Sinterklaas uit Spanje komt weet natuurlijk iedereen. Maar waar komen zijn trouwe Pieten eigenlijk vandaan? En waarom zijn ze zulke goede acrobaten?

Eindelijk krijgt iedereen een antwoord op die vragen.
Een bijzondere voorstelling door Lennaert Roos (Dobbe en de Draak) met een spannende mix van theater, muziek, beeldprojecties en jongleren! Gebaseerd op het prentenboek 'Piet en de Piraten' van Tjibbe Veldkamp.

Deze voorstelling die in het teken staat van de Sinterklaasviering, leent zich goed om te worden gecombineerd met een les Pietengym.

Tegen een kleine meerprijs kan een professionele jongleur een bijpassende workshop voor- of na de voorstelling verzorgen.

tekst en muziek: Lennaert Roos | zang en spel: Lennaert Roos | piano: Eelco Menkveld

prijs:

€850 / €1150/ €1450 (1/2/3 voorstellingen op dezelfde dag, dezelfde lokatie)

Prijs excl. 9% BTW / excl. reiskosten à €0,25 km

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Lennaert Roos is een veelzijdig kunstenaar. Hij studeerde in 1995 af aan het Koninklijk Conservatorium met als hoofdvak jazz-zang en heeft zich daarnaast ontwikkeld als theatermaker, componist, schrijver, stemkunstenaar en ontwerper. In de afgelopen 10 jaar schreef hij 8 muziektheatervoorstellingen die zowel als solovoorstelling als met het Residentie Orkest werden uitgevoerd. Kenmerkend voor zijn voorstellingen zijn de illustraties die worden geprojecteerd in combinatie met livemuziek. Zijn zelfbedachte sprookjes zijn niet alleen voor kinderen een succes op hun niveau, ook ouders en grootouders herkennen daarin de humor en absurditeit van de actualiteit.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Stichting meer Primair op 01 december 2022 11:06
Lennaert en Eelco zijn afgelopen zaterdag bij ons geweest. Sympathieke gasten die het publiek meenemen in het verhaal, een aanrader! 90 kinderen van 2-8 jaar ( en hun ouders...!) hebben ademloos geluisterd, meegezongen, meegedaan. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen!!
;