Later als ik groot ben


Wat wil jij later worden? Een mooie prinses, superman of misschien wel een dikke kikker? Jo droomt ervan later als hij groot is net als opa te worden.

Wanneer hij op zolder opa's oude koffer ontdekt komen al zijn dromen uit. Het wordt een knotsgekke voorstelling boordevol humor, interactie, enkele echte dieren en misschien zelfs jouw droom...

In deze nieuwe kindervoorstelling zitten alle ingrediënten waar Jo zijn succes aan dankt: interactief, grappig, heel veel afwisseling en boeiend voor jong en oud...

Geschikt voor scholen, kleine theaters, verenigingen, ...

Eerste voorstelling: 950 euro, bijkomende op dezelfde dag (tot 5 mogelijk) = 500 euro. 
Transport, btw, geluid en decor inclusief!

De voorstelling kan ook buiten doorgaan en wordt telkens aangepast naar de dan geldende corona maatregelen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Met meer dan 250 voorstellingen per jaar een van de drukst geboekte artiesten in het circuit.

Leerlingen en leerkrachten zijn steeds laaiend enthousiast over zijn voorstellingen.

Jo wist al op zijn 3 jaar duidelijk wat hij later wou gaan doen: mensen vermaken vanop het podium. Die droom heeft hij altijd vastgehouden en hij doet er alles aan om de best mogelijke productie voor u neer te zetten.

Jo was met zijn kip Curry, de enige kip ter wereld die gedachten kan lezen, al te zien over heel de wereld en verscheen in meer dan 100 TV programma's wereldwijd.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Kees Versteeg op 11 februari 2022 10:37
Wat een geweldige ervaring was dit! De kinderen hebben zo enorm genoten en wij als leerkrachten stiekem ook. Jo speelt heel goed in op elke situatie en was aangenaam om mee te werken. Warm aanbevolen!
door Marianne op 11 oktober 2021 09:16
Contact vooraf met Jo ging erg vlot en duidelijk! Heel fijn!
door Marianne op 11 oktober 2021 09:14
De voorstelling op zich was leuk, maar het thema van de KBW kwam niet zo uit de verf (volgens de kinderen). Deze voorstelling is minder geschikt voor de jongste kleuters.
door Marianne op 11 oktober 2021 09:14
De voorstelling op zich was leuk, maar het thema van de KBW kwam niet zo uit de verf (volgens de kinderen). Deze voorstelling is minder geschikt voor de jongste kleuters.
;