Later als ik groot ben


Op zoek naar een leuke voorstelling voor jong en oud die altijd succes heeft?

Later als ik groot ben is grappig, interactief, heeft een mooi verhaal over dromen waarmaken en misschien wordt de juf of iemand van organisatie wel in 2 stukken gezaagd...

Deze voorstelling speelde al meer dan 500 x voor alle mogelijke leeftijden en settings, het is leuk van 2,5 tot 12 jaar en ook de grote mensen genieten stiekem mee.

Geschikt voor scholen, kleine theaters, verenigingen, ...

Eerste voorstelling: 1050 euro, bijkomende op dezelfde dag (tot 5 mogelijk) = 500 euro. 
Transport, btw, geluid en decor inclusief!

Standaard 45 minuten, in overleg is langer mogelijk.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Met meer dan 250 voorstellingen per jaar een van de drukst geboekte artiesten in het circuit.

Leerlingen en leerkrachten zijn steeds laaiend enthousiast over zijn voorstellingen.

Jo wist al op zijn 3 jaar duidelijk wat hij later wou gaan doen: mensen vermaken vanop het podium. Die droom heeft hij altijd vastgehouden en hij doet er alles aan om de best mogelijke productie voor u neer te zetten.

Jo was met zijn kip Curry, de enige kip ter wereld die gedachten kan lezen, al te zien over heel de wereld en verscheen in meer dan 100 TV programma's wereldwijd.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Poline Verbeek op 29 mei 2023 05:20
Wat een feestje was dit! We huurden de voorstelling in voor het afscheid van juf Martine en hebben de hele school samengebracht, van 2 tot 12 jaar, 147 kinderen. Dit was echt top! Geen moment hebben we ons als leerkrachten verveeld maar veel belangrijker, alle kinderen gingen helemaal uit hun dak. Jo heeft duidelijk veel ervaring en de voorstelling zit leuk in elkaar. Ook heel fijne omgang en communicatie. We denken nog is aan je bij een volgend afscheidsfeest!
door Kees Versteeg op 11 februari 2022 10:37
Wat een geweldige ervaring was dit! De kinderen hebben zo enorm genoten en wij als leerkrachten stiekem ook. Jo speelt heel goed in op elke situatie en was aangenaam om mee te werken. Warm aanbevolen!
door Marianne op 11 oktober 2021 09:16
Contact vooraf met Jo ging erg vlot en duidelijk! Heel fijn!
door Marianne op 11 oktober 2021 09:14
De voorstelling op zich was leuk, maar het thema van de KBW kwam niet zo uit de verf (volgens de kinderen). Deze voorstelling is minder geschikt voor de jongste kleuters.
door Marianne op 11 oktober 2021 09:14
De voorstelling op zich was leuk, maar het thema van de KBW kwam niet zo uit de verf (volgens de kinderen). Deze voorstelling is minder geschikt voor de jongste kleuters.
;