Later als ik groot ben


Later als ik groot ben
Kindervoorstelling
Basisschool
Buurthuizen
Bibliotheek
Buitenschoolse opvang
Verstandelijke beperking
Bedrijven
Camping en recreatie
Particulieren
Kerk
Theater
Limburg
€ 600 tot € 800
4 tot 12 jaar

Wat wil jij later worden? Een mooie prinses, superman of misschien wel een dikke kikker? Jo droomt ervan later als hij groot is net als opa te worden.

Wanneer hij op zolder opa's oude koffer ontdekt komen al zijn dromen uit. Het wordt een knotsgekke voorstelling boordevol humor, interactie, enkele echte dieren en misschien zelfs jouw droom...

In deze nieuwe kindervoorstelling zitten alle ingrediënten waar Jo zijn succes aan dankt: interactief, grappig, heel veel afwisseling en boeiend voor jong en oud...

Geschikt voor scholen, kleine theaters, verenigingen, ...

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Jo De Rijck is een van de drukst geboekte artiesten uit Vlaanderen met meer dan 200 voorstellingen per jaar!

Hij werdt in 2007 uitgeroepen tot 2de beste kinderentertainer van de Benelux, won cabaretfestival Kleinzalig en is sindsdien constant op de baan met zijn voorstellingen.

3 jaar lang had hij een wekelijks kinderblokje op ned2 met Jo in de Boomhut, ook verscheen hij bij Holland's got talent en werd hij finalist bij Belgium's got talent.

Door een jarenlange ervaring voor kleuters, kinderen, tieners en volwassenen slaagt hij er als een van de enigen in voorstellingen te creëren die leuk zijn voor jong en oud!

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen