Circus Saranti brengt koffers met onvergetelijke momenten!


Jeugdcircus Saranti is ruim 60 jaar een begrip in Friesland en komt regelmatig met een nieuwe show, een waar circusspektakel van een hoogstaand niveau gebracht door jongeren in de leeftijd van 7 t/m 18 jaar uit Leeuwarden en omgeving.

Nou denk je misschien, circus, dat is iets met clowns en olifanten, maar niets is minder waar, het gaat véél verder dan dat!

Een afwisselende show met moderne spectaculaire circusacts, een vleugje nostalgie en een behoorlijke portie humor. De acts variëren van luchtwerk waaronder trapezes, aerial hoop en tissues, maar ook eenwielers, acrobaten en jongleerkunsten, balanceren op het draad en slapstick. 

Circus voorstellingen waar het plezier van afspat, omdat al onze talenten vol overgave het hele jaar door voor deze voorstellingen trainen. Kostuums en muziek zijn stijlvol, verrassend en eigentijds. Alles wat je in een circusvoorstelling verwacht komt aan bod.

Naast een circusprogramma zijn er meer mogelijkheden om aan diverse feestelijkheden invulling te geven. Denk eens aan steltlopers of vuurspuwers tijdens een opening, CircusPieten bij uw Sinterklaasfeest of een vrolijke schminkstand tijdens een zomerfair. 

Gaat u of de aanwezige kinderen van uw evenement liever zelf aan de slag met circusvaardigheden dan kunnen we een leuke workshop op maat maken. 

Ook voor kinderfeestjes bent u bij ons aan het juiste adres. Jeugdcircus Saranti maakt van elk feest een spectaculair evenement. 

Neem eens contact op met Saranti om de mogelijkheden te bespreken.

“Saranti, Het Jeugdcircus van Friesland’

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Hooggeëerd Publiek

Jeugdcircus Saranti is inmiddels al meer dan 55 jaar een begrip in Friesland. Lovende recensies, een goedgevulde prijzenkast en eervolle vermeldingen tijdens circusfestivals. Jeugdcircus Saranti komt regelmatig met een nieuwe show, een waar circusspektakel van een hoogstaand niveau!! Een afwisselend programma met moderne spectaculaire circusacts, een vleugje nostalgie en een behoorlijke portie humor. De acts variëren van een dubbele fiets met negen acrobaten tot jongleerkunsten, balanceren op de kleinste houten kogel ooit en slapstick. Circusvoorstellingen waar het plezier van afspat. Kostuums en muziek zijn stijlvol, verrassend en eigentijds. Alles wat je in een circusvoorstelling verwacht komt aan bod en zelfs meer dan dat!

Naast een circusprogramma zijn er veel mogelijkheden om aan diverse feestelijkheden invulling te geven. Denk eens aan steltlopers tijdens een opening, zwartepieten die kunnen jongleren of een vrolijke schminkstand tijdens een zomerfair. Gaat u liever zelf aan de slag met circusvaardigheden dan kunnen we een leuke workshop op maat maken of een koffer vol circusattributen samenstellen. Ook voor kinderfeestjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Graag wil Jeugdcircus Saranti van elk feest een spectaculair evenement maken. Natuurlijk nemen ze zelf licht en geluid mee. Daar waar Saranti stopt gaat Saranti XL verder, een kersverse club waarbij u niet stil kunt blijven zitten. Magisch mooi, koffers vól onvergetelijke momenten!

Neem eens contact op met Saranti om de mogelijkheden te bespreken.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;