Funny Magic Show


'Een koffer vol goocheltrucs'.... Dat heeft toch elke goochelaar?

Een grote antieke goochelkoffer. Deze neemt hij overal mee naar toe. Tijdens de 'Fun Magic Show' laat Jeffrey de kinderen verbazen en lachen.

Of de kinderen nu 4 zijn of 12, dat maakt niet uit. De show is voor iedereen geschikt. Ieder kind zal zijn eigen hoogtepunt ervaren tijdens de 'Funny Magic Show'. Het is een interactieve , grappige en magische show. Het kan zomaar zo zijn dat je samen met Jeffrey een truc gaat uitvoeren. Dat is een onvergetelijke ervaring. 

Jeffrey Wijkhuisen heeft meerdere voorstellingen op KinderTheater.nl staan. Dit is een is een korte show zonder thema, verhaal en uitgebreid decor. Zijn andere shows ofwel voorstellingen duren langer, zijn gethematiseerd en hebben een hogere belevings factor voor de kinderen (mini theater op locatie). Interesse? Zoek op mijn naam Jeffrey Wijkhuisen.

Details
Duur voorstelling: ca. 30 minuten
Speelvlak: 2,5 bij 2,5 meter  
Geluid: Eigen geluidsset tot 125 kinderen. Vanaf 125 kinderen neemt Jeffrey een geluidstechnicus mee voor optimaal geluid.

Het is mogelijk om de voorstellingen meerdere keren achter elkaar te spelen (tussentijd 15 minuten). voor een gereduceerd tarief.

Tarieven
€ 500,- (allin), elke volgende voorstelling + € 175,-

Waarom deze show boeken?
* Jeffrey Wijkhuisen verzorgt al bijna 20 jaar voorstellingen voor kinderen
* De show is interactief en komisch
* Geschikt voor meerdere groepen 
* Ideaal als voorprogramma van sinterklaas 

Boeken
Wil je de kinderen een onvergetelijke ervaring bezorgen? Boek dan deze voorstelling. Vul het formulier en ik neem telefonisch contact met je op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Jeffrey Wijkhuisen is al jaren lang een veelgevraagde goochelaar op scholen, evenementen en kinderfeestjes. Jeffrey is en echt een kinder entertainer. Hij weet de kinderen op een interactieve en grappige manier 'in' de voorstelling te krijgen. 

Een mini theater op school
Jeffrey bouwt met zijn decor een mini theater. Je zet zelf de banken/matten klaar en de (theater) voorstelling kan beginnen. De kinderen zijn even in een andere wereld. De voorstellingen hebben namelijk allemaal een thema en verhaallijn met typetje. Bijvoorbeeld een boswachter die op onderzoek uitgaat in het bos. Jeffrey is vooral bekend van zijn goochelvoorstellingen, maar hij heeft ook een kindervoorstelling. Een interactieve en komische voorstelling zonder goochelen met 2 spelers. 

Kinderboekenweek 
Elk jaar maakt Jeffrey een speciale voorstelling voor deze periode. Het thema van de Kinderboekenweek zit hierin verwerkt. Met deze voorstelling zorg je voor het hoogtepunt van de KWB. Ook dit jaar speelt Jeffrey een nieuwe voorstelling met het thema 'Bij mij thuis'. 

Waarom Jeffrey Wijkhuisen?
> Bijna 20 jaar in het vak
> Laat kinderen het theater beleven 
> Interactieve voorstellingen met verhaallijn
> Speciale Kinderboekenweek voorstelling
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring
> Geschikt voor kinderen van groep 1 t/m 8
> Speelt zijn voorstelling door heel Nederland

Wil je een van de voorstellingen van Jeffrey Wijkhuisen live boeken? Vul dan het formulier in.

"Jeffrey heeft mijn verwachtingen dik overtroffen! Wij wilde een voorstelling dat de kinderen niet snel zouden gaan vergeten! De show van Jeffrey was geweldig. De kinderen deden dol blij mee. Leuke spannende details, met humor, geluid en zelfs grapjes voor de volwassenen. Ik heb Jeffrey leren kennen als een vriendelijke jongeman, die leuk is met de kinderen en engelengeduld heeft. Het was een voorstelling om nooit te vergeten. De leerlingen praten er ná een paar weken nog steeds over! "

"Echt zo’n voorstelling waar kinderen later nog over praten. Wat hebben wij genoten. hebben Jeffrey gevraagd voor het dorpsfeest. Geen seconde spijt van gehad. Het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen"

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Juliana school op 15 mei 2024 10:12
Jeffrey heeft 2 shows verzorgt, voor de bovenbouw en onderbouw van onze school. Ter gelegenheid van het 100-jarige bestaan. Heel leuke shows met voldoende afwisseling! Leerkrachten en kinderen waren erg enthousiast over jouw show.
door Jeroen (Koningsdag event) op 06 mei 2024 08:08
Met Koningsdag 2024 heeft Jeffrey een goochelshow gegeven in ons Dorpshuis te Stomwpijk voor ong. 100 kinderen. De show zat erg goed in elkaar, duidelijk dat Jeffrey hier al veel ervaring mee heeft. En vanaf de eerste minuut zaten de kids met open mond te kijken, ze gingen er volledig in op. Het verveelde geen moment, leuke trucs. En na afloop werd door verschillende kinderen nog druk nagepraat over hoe de trucs nou precies in elkaar zaten. Los van de mooie show hebben wij Jeffrey ook ervaren als erg goed en netjes in de communicatie, niets op aan te merken, werkelijk top!
door Personeelsvereniging op 21 november 2023 10:39
We hadden de “Magische Show” van Jeffrey geboekt voor ons Sinterklaasfeest van de personeelsvereniging. Het was voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar, ze waren erg enthousiast en gingen helemaal op in de show. De ouders vonden het ook een zeer geslaagde goochelshow.
door Zomerschool JongLeren op 17 augustus 2023 10:24
Jeffrey heeft ons uit de brand geholpen toen de geboekte act plotseling niet kon komen. We waren benieuwd of het voor de jonge kinderen (3-5 jaar) wel leuk zou zijn, maar dat bleek zeker zo te zijn! Wij hebben genoten van de show en het enthousiasme van de kinderen.
;