Kinder Lipdub (Videoclip)


Onze Kinder-Lipdub (Videoclip) is superleuk om te doen, bijvoorbeeld voor een kinderfeest, school- en/of theater-activiteit.

Een Lipdub is een Videoclip waarin de kinderen meezingen met een swingend nummer. Het principe ervan is dat alles in één shot wordt gefilmd, zodat er een spontane uitstraling ontstaat.
Een Lipdub is een leuke activiteit voor de kinderen, omdat zij hier hun creativiteit en talenten in kwijt kunnen.

Een Lipdub maken is het ideale kinderfeestje! Van te voren spreken we af welke muziek de jarige job wil gebruiken. Op het kinderfeestje mogen de kinderen met hun eigen ideeën komen, waarna we een rolverdeling maken. Samen playbacken en acteren, even in de huid kruipen van een bekende artiest, het verkleedmateriaal en de attributen… Het hoort er allemaal bij! De Lipdub is een leuke en creatieve activiteit en het resultaat is altijd verbazingwekkend!

Voor scholen is een Lipdub is zeer geschikt als afscheid van groep 8, of een lerares/leraar die weg gaat, maar kan uiteraard ook gebruikt worden als promotiemiddel voor uw school

Hopelijk tot ziens!
Lina en Wilma

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Oorspronkelijk geef ik Workshops aan documentaire-filmers, en gaandeweg ben ik ook steeds meer met kinderen gaan werken.

Dit kwam vooral, omdat de methode die ik aan filmers leer (Single Shot Cinema) over flexibiliteit gaat en dat geldt ook voor kinderen.

In het begin gaf ik vooral Filmlessen op scholen, maar sinds ik de "Lipdub"-Videoclip heb ontdekt, vind ik het maken hiervan het allerleukste wat er is. 

Daarom maak ik nu veel Lipdub's voor bedrijven, gezelschappen, vrijgezellenfeesten en kinderen!

 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Anne Brouwer op 21 januari 2014 12:42
Was top!
;