Twaalf Hoeden (4+)


Twaalf Hoeden (4+)
Een vrolijke meespeelvoorstelling van een van de beste verhalenvertellers van ons land.
Voor het paleis van de prinses staan 12 hoeden op 12 stokken. Het zijn de hoeden van prinsen geweest. Prinsen die zich moeten verstoppen voor de prinses. Vindt ze ze, dan zijn ze hun deftige hoed kwijt én krijgen ze een flink pak voor de billen met de mattenklopper!
Maar wat geen prins weet, is dat de prinses vals speelt! 
Ze heeft hoog in haar toren een kamer met wel 12 ramen. Ramen waardoor ze alles kan zien. Door muren, onder water en zelfs op de maan.
Geen wonder dat ze de prinsen altijd vindt.

Maar dan komen er drie broers bij het paleis en gaat alles anders dan de prinses had gedacht.

Een vrolijke voorstelling waarin de kinderen (en hun ouders) volop mee mogen doen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Al sinds 1990 maak ik verteltheatervoorstellingen voor alle leeftijden.  Vanaf 1999 ful-time.
Met name bewerkingen van beroemde kinderboeken, maar ook sprookjes als de Rattenvanger van Hamelen en De Bremerstadsmuzikanten.
Hit? De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween, naar de bestseller van Jonas Jonasson. Daarvan 2 voorstellingen. Een 7+ en een volwassenversie.
Daarnaast speel ik vertelvoorstellingen voor volwasenen over diverse onderwerpen, ben regelmatig betrokken bij herdenkingen in Kamp Westerbork. (werd in 2007 onderscheiden voor Binnen de Poorten 1943-1945). Speel op festivals en scholen in binnen- en buitenland. 
Door de vakjury unaniem gekozen tot Vertelambassadeur voor Nederland en Vlaanderen in 2016
Gastdocent, coach van vertellers, meegwerkt aan DVD's voor het onderwijs, TELEAC. Was te zien bij Omroep Gelderland als een van de vertellers in het programma 'Een wagen vol verhalen." , waarvan veel verhalen nog veel op YouTube te vinden zijn.
Mijn doelgroep reikt van 4 jaar t/m 100 en meer, scholen, bedrijven ,theater. Globaal speel ik 13 verschillende voorstellingen die allemaal geboekt kunnen worden. Combinaties van voorstellingen op 1 dag voor diverse leeftijdsgroepen kan ook.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;