Willem en het Zwaneneiland


Willem en het Zwanenmeer is een kleinschalige voorstelling voor niet meer dan 6o toeschouwers

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

 

 

Poppentheater Drie in de Kast, bestaat momenteel uit de bevlogen initiatiefnemer Johanneke Dun (1961), poppenspeelster en maker van poppen en decors,
Albert Gelderman (1953), Jan Klaassen speler en Johanneke's steun en toeverlaat bij solostukken (techniek, regie, administratie, rompslomp)
en Wiebe Marten Wijnja (1994), muzikant, muziekschrijver en aankomend jonge poppenspeler.

We maken muzikale stukken met handpoppen voor in de kast en voorstellingen met grote poppen voor de kast. We gebruiken vooral handpoppen, stokpoppen en marionetten. Alle poppen en attributen zijn gemaakt door Johanneke. De stukken gaan over veel verschillende onderwerpen, zowel voor groot als voor klein.

Wij spelen sinds 1998 poppentheater voor kinderen van 4 tot 100 jaar. Poppentheater Drie in de Kast speelt op scholen, buurthuizen, (straat)festivals, en voor bedrijven en verenigingen. Maar ook op feesten en verjaardagen. We hebben een grote diversiteit aan stukken, geschikt voor alle situaties en doelgroepen

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;