Mijn Zus Valerie op wereldreis


Hennie’s zus Valerie redt het regenwoud, voorkomt giflozingen en beschermt de walvis tegen wrede moordpartijen. Als milieuactivist is ze een heuse beroemdheid. Hun moeder is apetrots op die stoere, dappere dochter. Hennie heeft er genoeg van. Wat Valerie kan, kan zij ook! Hoe moeilijk kan het zijn, een beetje de wereld lopen zitten redden?
Hennie trekt erop uit, nog stoerder en dapperder dan Valerie, om de problemen in de wereld eens en voor altijd op te lossen. En dat lukt, ook al heeft ze het zwaar, op hoge hakken in het regenwoud.

Maar wie is toch die geheimzinnige eco-terrorist die overal opduikt waar Hennie is?

Mijn Zus Valerie is een humoristische voorstelling over serieuze zaken. Het publiek wordt meegenomen op een reis rond de aarde en krijgt een klein kijkje in grote problemen.
Daarnaast gaat ‘Mijn Zus Valerie’ over zaken dicht bij huis: liefde en rivaliteit tussen zussen, jezelf vergelijken met anderen en leren staan voor wie je bent.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

De Dames Slier maakt muzikale theatervoorstellingen voor jong en oud.
Luchtig en speels worden de (vaak serieuzere) thema's behandeld.

Het resultaat is een vrolijke voorstelling met ruimte voor diepgang.

Specialiteit: het milieu en zwerfafval

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;