BUIKSPREEK-PIET en de zak van Sinterklaas!


Een vrolijke poppenvoorstelling zonder traditionele poppenkast!

Buikspreek-piet komt met een zak vol handpoppen langs in de klas of groep. Met haar buik kan ze die laten praten en zingen. Net zoals ze pepernoten, cadeautjes en de zak van Sinterklaas kan laten praten!

"Buikspreekpiet en de zak van Sinterklaas"
Buikspreekpiet stelt om de beurt haar handpoppen aan de kinderen voor. De poppen vertellen verhaaltjes en zingen Sinterklaasliedjes.
Net als piet denkt dat ze alles heeft laten zien, blijkt er nog iemand helemaal onderin de zak verstopt te zitten…Wie kan dat zijn?
Toch zeker Sinterklaas niet?

Speciaal voor: kinderen van 3 t/m 7 jaar.
Duur: ca. 45 min.
Max. aantal kinderen: 40.
Geschikt voor: school, kinderdagverblijf, bibliotheek, privé-gelegenheid.

Benodigde ruimte:
2x2 m

Richtprijs:  € 378,- voor de eerste voorstelling, elke volgende voorstelling op dezelfde dag en locatie tegen gereduceerd tarief. 
Excl. 9% BTW en eventuele reiskosten vanuit Nijkerkerveen. 

Veel of weinig roetvegen? Buikspreek-piet springt naar wens een paar keer vaker of minder vaak door de schoorsteen!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Lydia Zwart is professioneel buikspreekster en beiaardier. Met haar vrolijke buikspreekpoppen verzorgt ze muzikale voorstellingen op scholen, festivals, bibliotheken en tehuizen. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Suze, Wereldkidz op 29 september 2021 12:38
Buikspreekpiet is bij ons in de kleuterklassen geweest en we vonden haar in één woord geweldig! Wij genoten als juffen net zo veel van de voorstelling als de kinderen. Superleuk al die stemmetjes en het lijkt écht net of de poppen praten. Wat ons betreft volgend jaar weer!
;