Sint en de verdwenen pakjes 3+


Sint en de verdwenen pakjes is een interactieve voorstelling voor kinderen op de basisschool. Ideaal als voorprogramma van Sinterklaas op school, bedrijfsfeest of bij de intocht in jouw stad/dorp

Sinterklaas heeft met kerst van zijn goede vriend de Kerstman een toverstaf gekregen. Nu kan Sint zelfs zonder Pieten overal cadeautjes bezorgen! Maar dan blijkt er een cadeautjesdief rond te sluipen. Sint roept de hulp in van Haas, die meteen zijn speurneus opzet. Kan het Sinterklaasfeest doorgaan en lukt het Haas om samen met alle speurneuzen in de zaal het mysterie van de verdwenen pakjes te ontrafelen?

Betoverend en spannend jeugdtheater met grote oogstrelende poppen in een mooi decor.

Geen intocht of Sinterklaasbezoek vanwege Corona? Ook dan is deze voorstelling een fantastisch alternatief. Natuurlijk houden wij rekening met de basisregels van het RIVM en houden wij rekening met het protocol dat u als organisatie hanteert.

Wat anderen ervan vonden:

Sint en de verdwenen pakjes, BS De Optimist, Almere

Een hele mooie meeslepende voorstelling met een verrassend einde. De kinderen en de volwassenen zaten echt in het verhaal.

Wat een prachtig decor met verrassende effecten. Een hele leuke (spannende) voorstelling. Kinderen en juf hebben genoten.

______

Sint en de verdwenen pakjes, KBS t Zonnewiel, Almere

Prachtige, spannende, humoristische voorstelling! Mooie poppen. De kinderen hebben ademloos gekeken.

Hartstikke leuk, de kinderen hebben genoten. Wat was het decor en de poppen mooi! We hebben genoten, Bedankt!!

De kinderen van De Eekhoornboom hebben genoten! Wat een prachtig decor!

Sint en de verdwenen pakjes, IKC De Regenboog, Almere

De kinderen waren erg enthousiast en vonden de vos wel een beetje spannend. De poppen zijn ook erg mooi gemaakt. Het was een hele leuke voorstelling.

De kinderen zaten vanaf de allereerste minuut gelijk helemaal in het verhaal.Ademloos en vol enthousiasme reageerde ze op alles wat er gebeurde in de voorstelling.

Veel oog voor details en veel mooie visuele aspecten.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Theater Kwadraat bestaat uit Annette Albers-Gosschalk en Joelle Bolleurs. In hun voorstellingen brengen zij onderwerpen die voor de jeugd van belang zijn zo voor het voetlicht dat het tot nadenken stemt. Luchtig maar met humor, interactie en met oog voor de belevingswereld en interesse van hun doelgroep. In een prachtig decor met aansprekende grote poppen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;