Piet Piraat en de verloren schat (KBW '24)


Piet vindt een oude kist op zolder met daarin een piratenhoed en een schatkaart. Zodra hij de hoed op zet is Piet Piraat geboren! En die heeft een missie; de schat vinden die op de schatkaart staat! Dus reist Piet, met zijn papegaai Pablo, af naar het oerwoud.

Hier ontdekt Piet een wereld vol mooie bloemen en geheimzinnige dieren die ieder hun eigen plannetje hebben. En waar ligt die schat nou precies?  Dan blijkt Piet Piraat niet de enige te zijn met interesse in de goudstukken. Als dat maar goed afloopt..


Een vrolijke, avontuurlijke poppenvoorstelling vol dwaze achtervolgingen, vreemde dieren en twee eigenwijze mensenkinderen die allebei de schat voor zichzelf willen. Zullen de kinderen elkaar dwars blijven zitten of gaan ze misschien toch samenwerken? Fijn als de kinderen in het publiek af en toe een handje kunnen helpen. Dan komt er vast een goede afloop! Voor groep 1 tm 4.

Speciaal ontwikkeld voor de Kinderboekenweek 2024, daarna ook los te boeken als voorstelling.

Kosten:

€495 (all in) voor 2 voorstellingen op 1 locatie: max 2x 35 kinderen (scholen ed)

Voor bibliotheken, theater (ed): €495 (all in) voor 1 voorstelling voor max 35 kinderen en max 1 ouder per kind

(overleg over aantallen uiteraard mogelijk)

Als u Solbris invoert in de zoekfunctie krijgt u een overzicht van alle voorstellingen van Solbris Kindertheater

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Interactief poppentheater. Met natuurlijke werelden en dieren om te ontdekken, speelse ontmoetingen en natuurlijk ook een paar uitdagingen om -samen met de kinderen- te overwinnen. En dat alles onder leiding van een kleine, dappere en nieuwsgierige muis.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;