Meet & Greet met De Kerstman


Let op: Deze act betreft een meet & greet. Het is dus wel kindertheater, maar geen voorstelling.

Onze kerstman is een echte entertainer en dat kan je zien en horen. Hij roept niet alleen maar ‘Ho Ho Ho’ maar heeft juist aandacht voor zijn publiek. Door zijn ruime ervaring weet onze Kerstman iedereen te verwonderen en omdat hij een meester is in improviseren weet hij aan elk bezoek een unieke twist te geven.

De kerstman gaat met uw gasten op de foto, deelt kerstpakketten of zuurstokken uit, leest verhalen voor aan de kinderen of presenteert uw evenement. Zo presenteerde hij bijvoorbeeld een kerstshow waarin hij ook awards mocht uitreiken aan o.a. Armin van Buuren, Claude en Kris Kross Amsterdam.

Het is ook mogelijk om samen met zijn kerstelfen langs te komen in de Kerst Express (treintje) of in een arrenslee met echte paarden. Er zijn tal van mogelijkheden en hierin denken wij graag met u mee.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Sander Ketels werd geboren op 5 september 1993 in Zevenaar. Na jarenlang thuis ‘optreden’ voor familie en kennissen als Clown Bassie, had Sander op 12 jarige leeftijd zijn eerste echte schnabbel als clown voor een evenementencircus uit Den Haag. In de loop der jaren is hij uitgegroeid tot misschien wel de meest geboekte entertainer van Nederland met zijn kindershows, ballonnenacts, DJ shows en presentaties op scholen, vakantieparken, winkelcentra, kinderfeesten, bedrijfsfeesten en in feesttenten.

In de afgelopen jaren heeft deze veelzijdige entertainer menig feest en evenement voorzien van entertainment. Hij mag grote bedrijven waaronder de Efteling tot zijn klantenkring rekenen, hij was meerdere keren op televisie bij onder anderen Paul de Leeuw, Jandino Asporaat, Harm Edens, RTL Late Night en het NOS journaal, en hij wordt door veel jonge collega’s die net beginnen als hun voorbeeld gezien. Sander doet het werk nog steeds met heel erg veel plezier. ‘Soms vraag ik mij af wie het nou leuker vind. Ikzelf op de bühne of de kinderen in de zaal’ aldus de beroepsentertainer. Met zijn unieke en afwisselende shows vol humor en interactie bewijst deze allround entertainer steeds weer zijn uitzonderlijke klasse.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;