De Jubelzusjes


Wat een vrolijk huis. Heel de dag wordt er gejubeld. De zusjes jubelen hier, jubelen daar, ze jubelen met en voor elkaar. Op een dag komt de postbode met een brief. Één van de zusjes wordt uitgenodigd voor de Grote Jubeldag. Blij gaat ze op weg. Haar zusje vind het maar vreemd. Ze jubelen toch allebei net zo mooi? Als haar zus dan voor de microfoon komt en haar jubel wordt opgenomen kan zij plotseling niet meer jubelen. Oei! Hoe gaat dat goed komen?

Deze voorstelling is beschikbaar vanaf oktober 2023

Vanaf 4 jaar. De prijs is 600 euro. (ex BTW)Tweede voorstelling halve prijs. 
Reiskosten: inclusief binnen Zuid-Holland. Buiten Zuid-Holland 0,22 per km.

Thema: kinderboekenweek 2023

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Ojee, wordt er gevochten? Nee hoor. Ons vaste theater is op een historisch schip. En dat schip heet de Fighter, daarom heten wij zo.

Wij maken traditioneel poppentheater, in de poppenkast. Enkele voorstellingen vallen zelfs onder het Nederlands Immaterieel Erfgoed.

De vaste bespeler is Marco Kalkman.Gemiddeld geven wij zo'n 200 voorstellingen per jaar, in ons eigen theater en reizen door het hele land.

Voor voorstellingen op scholen, festivals en in theaters hebben wij een grote reizende poppenkast. Voor kleinere ruimten, zoals een klaslokaal, of in een tuin hebben wij het tafeltheater. Voorstellingen bestaan uit poppen-, marionetten- en schimmentheater.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;