Ik verhuis!


In deze interactieve voorstelling kan je luisteren en meedoen met het verhaal van Melvin. Hij gaat verhuizen naar een kleiner huis MAAR!....je gooit die oude spullen toch niet zomaar weg?! Herinneringen die bewaar je, geef eens iets weg of recycle je oude spullen voor een beter milieu ! 

Vandaag is Melvin op zijn zolder de laatste spullen aan het uitzoeken om weg te gooien. Maar alles zomaar weggooien is niet hoe het hoort...
Wat hou je, wat gooi je weg en natuurlijk het hergebruiken, want je kan veel meer opnieuw gebruiken dan je denkt! Dat is waar het in deze voorstelling om draait. Leerzaam, interactief, muzikaal en knettergek theater vol dozen!

We gaan het hebben over ontspullen, afval scheiden, spullen hergebruiken en ook ben ik benieuwd wat jullie zelf op school doen voor de natuur!
Wil je een voorproefje? Kijk dan bij de video`s voor “De Recycle dans’.

Details
* Doelgroep: groep 1 t/m 6
* Duur voorstelling: ongeveer 45 minuten (inclusief klein decor en professioneel geluid tot 250 personen)
* Speelvlak: 4 meter breed, 4 meter diep en 2,5 meter hoog

Tarieven

2 shows: €475 per show
1 show  : €675 per show

* De prijs is inclusief reiskosten door heel Nederland en exclusief 9% btw.
* Meer shows/ personen/ meerdere locaties is altijd mogelijk in overleg!
* Deze prijzen gelden voor meerdere shows op dezelfde dag.

Boeken?
Ik kijk er met enthousiasme naar uit om bij jullie een fantastische ervaring neer te zetten!
Vul het onderstaande contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Veel gestelde vragen:
- Kan de show ook buiten gespeeld worden? Helaas niet.
- Hoelang voor de show is Melvin aanwezig? Minimaal 90 minuten.
- Kan ik deze show ook buiten Nederland boeken? Jazeker! De reiskosten na de Nederlandse grens zullen bij de prijs opgeteld worden.
- Is deze show ook geschikt voor speciaal onderwijs? Helaas niet, maar wellicht komt er een show in de toekomst die beter aansluit op deze doelgroep.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Melvin Kunst is een veelzijdige artiest en theatermaker met een passie voor storytelling en interactieve voorstellingen. Geïnspireerd door een verhalenverteller die voorstellingen op kastelen gaf, wist Melvin al vroeg dat hij op het podium thuishoorde. Tegenwoordig is hij niet alleen te vinden in zijn eigen shows maar ook als acteur in diverse (pret)parken. Zijn voorstellingen, vaak gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd, zijn een mix van educatie en entertainment, waarbij thema’s als recyclen en duurzaamheid op een boeiende manier aan bod komen. Bezoekers loven Melvin’s energie, het sterke interactieve element, en de educatieve waarde van zijn voorstellingen. Of het nu een dorpsfeest, een familiefestival, of een schoolochtend betreft, Melvin weet zijn publiek altijd te boeien en mee te nemen in zijn verhalen, compleet met muziek, dans, en verrassende interactieve momenten.

Tot binnenkort bij een van mijn shows vol liedjes, interactie en leerzame momenten

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door M van der Wijst op 13 november 2023 14:07
Wij hebben de voorstelling als school als heel leuk ervaren. Het paste heel mooi bij ons thema en bij de verhuizing naar de nieuwe school natuurlijk. De kinderen hadden het zichtbaar naar hun zin en ze werden er goed bij betrokken. Ze konden lekker meedansen en meezingen! We kijken er met een heel enthousiast en positief op terug! Nogmaals bedankt!
door Naoual El Badaoui op 30 oktober 2023 15:47
Leuk om het theater zo de school in te halen met een voorstelling tijdens de Kinderboekenweek. Wat een luxe. Mooi opgezet allemaal en lekker interactief gehouden. Ook hebben de kinderen kunnen bewegen tijdens de voorstelling, wat fijn is voor de kleuters.
door Renée van der Ploeg op 12 oktober 2023 09:09
Wat een leuke start van de kinderboekenweek! Deze voorstelling is interactief waardoor de kinderen constant betrokken en enthousiast zijn.
door Jan op 11 oktober 2023 18:47
Tijdens de kinderboekenweek een voorstelling van Melvin gezien. Op een laagdrempelige en ludieke manier met mooie zangliedjes, humor en een recycle-taak weet hij ongemerkt kinderen een en ander bij te brengen. Het enthousiasme van de kinderen was en is groot. Fantastisch!
door Rosalin Houben op 18 augustus 2023 18:51
In een kleine setting was daar laatst een korte try-out van de voorstelling \'ik verhuis\'. Wat ik heb mogen zien was een leerzame voorstelling over verhuizen en de spullen die van de zolder af komen.Wat is dat toch altijd veel.. De boodschap kwam helder over : kijk eens kritisch naar alle spullen en wat kan er weg, best veel. Maar niet alles gooi je zomaar weg! Hergebruiken of je afval scheiden. Het verbaasde mij hoeveel de kinderen wisten over recyclen! Dankjewel dat ik erbij mocht zijn.
;