Albina


Albina

Albina is een witte kauw. En dan val je natuurlijk wel op! En ja, wordt je ook gepest..
Daarom vliegt ze als eerste uit, op zoek naar
haar eigen lied. Onderweg ontmoet ze een
rockende ekster, smartlappende meeuwen, hippe halsbandparkieten en nog veel meer prachtige vogels die het hoogste lied zingen.
Maar... niet ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is.
‘Albina’ is een fabelachtig verhaal over een eigenzinnige
kauw op zoek naar haar identiteit. Een prachtig vervolg op de bekende muziektheatervoorstelling en prentenboek ‘Dobbe en de Draak’ van schrijver en auteur Lennaert Roos. Een must-see voor al zijn grote en kleine fans!

De voorstellingen van de Popfactory kenmerken zich door achtergrondprojecties van illustraties en animaties waarmee deze ook zeer geschikt zijn voor anderstaligen.


Tekst, muziek, zang & illustraties: Lennaert Roos

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Lennaert Roos is een veelzijdig kunstenaar. Hij studeerde in 1995 af aan het Koninklijk Conservatorium met als hoofdvak jazz-zang en heeft zich daarnaast ontwikkeld als theatermaker, componist, schrijver, stemkunstenaar en ontwerper. In de afgelopen 10 jaar schreef hij 8 muziektheatervoorstellingen die zowel als solovoorstelling als met het Residentie Orkest werden uitgevoerd. Kenmerkend voor zijn voorstellingen zijn de illustraties die worden geprojecteerd in combinatie met livemuziek. Zijn zelfbedachte sprookjes zijn niet alleen voor kinderen een succes op hun niveau, ook ouders en grootouders herkennen daarin de humor en absurditeit van de actualiteit.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;