Dobbe en de Draak


Lezen kun je niet uit boeken leren. Je kunt het alleen van iemand leren.
Maar wat te doen als je groot, groen en 'afschrikwekkend' bent en iedereen voor je vlucht?

Hoe dat afloopt is te zien en te horen in 'Dobbe en de Draak'.
Een tijdloos muziektheaterstuk met als thema leren lezen. Een sprookje over een dappere jongen, Dobbe, die een draak verslaat met het alfabet. Met illustraties van Sylvia van Ommen.

Vanwege het aanhoudend succes is -12 jaar na het verschijnen van het prentenboek en de theatervoorstelling- deze show nu ook met Bigband te boeken! De MB Bigband bestaat uit 17 Young Professionals die allen zijn afgestudeerd aan het haags conservatorium.

Met drummer en dirigent Lorenzo Mastrogregori wordt deze voorstelling een swingende, dynamische en onvergetelijke ervaring voor iedereen die zich nog kind durft te voelen.
Dobbe en de Draak - zowel het prentenboek als de voorstelling - is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

 

De voorstellingen van de Popfactory kenmerken zich door achtergrondprojecties met illustraties en animaties die door gerenommeerde illustratoren zijn vervaardigd. Daarmee zijn deze voorstellingen ook zeer geschikt voor anderstaligen.

 

PRIJS

Uitkoopsom Theatervoorstelling Dobbe en de Draak met MB Bigband €3500,- (incl BTW en reiskosten)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Lennaert Roos is een veelzijdig kunstenaar. Hij studeerde in 1995 af aan het Koninklijk Conservatorium met als hoofdvak jazz-zang en heeft zich daarnaast ontwikkeld als theatermaker, componist, schrijver, stemkunstenaar en ontwerper. In de afgelopen 10 jaar schreef hij 8 muziektheatervoorstellingen die zowel als solovoorstelling als met het Residentie Orkest werden uitgevoerd. Kenmerkend voor zijn voorstellingen zijn de illustraties die worden geprojecteerd in combinatie met livemuziek. Zijn zelfbedachte sprookjes zijn niet alleen voor kinderen een succes op hun niveau, ook ouders en grootouders herkennen daarin de humor en absurditeit van de actualiteit.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Esther Koekoek op 03 juli 2013 09:26
Heel erg gaaf! Dankzij jullie creatieve ben muzikale vertelling hebben de kinderen een spannend avontuur beleefd. (Esther Koekoek- CBS De Gantel)
door Bastienne Eijssens op 03 juli 2013 09:17
Originele manier om prentenboek tot leven te brengen. Nog niet eerder zoiets gezien. Uitzonderlijk goed, het was alsof Dobbe en de Draak door Lennaert tot leven werden gebracht. Je kunt zien dat deze schrijver een theaterachtergrond heeft. Prachtige liedjes! (Bastienne Eijssens - Bibliotheek Arnhem)
;