Over de kook


Over de kook
Overig
Camping en recreatie
Bibliotheek
Particulieren
Buurthuizen
Buitenschoolse opvang
Basisschool
Voortgezet onderwijs
Bedrijven
Theater
Festivals
Noord-Holland
€ 500 tot € 850
8 tot 80 jaar

Kok Iwan komt reizend door Thailand Milou tegen. Hij is meteen verliefd op haar. Maar vindt zij hem ook wel zo leuk? Terwijl Iwan – met hulp van kinderen in de zaal – live op toneel mooie gerechten klaarmaakt, vertelt hij hun liefdesverhaal. Gang na gang – ontmoeting na ontmoeting.
Over de kook! is een geurend liefdesverhaal, verteld en gezongen door een vrolijke kok. Voor alle kinderen die verliefd zijn (of zijn geweest…) en die van koken houden.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Iwan Dam

Kleinkunstenaar Iwan Dam is een theatrale duizendpoot. Hij toert met zijn eigen voorstellingen langs de Nederlandse podia en festivals. maar zijn werkveld heeft zich de afgelopen jaren uitgebreid van cabaret, jeugdtheater en musicals.

Hij was te zien in musicals als Dirty Dancing en Mamma Mia! en was jaren vast lid van een impro-cabaret groep. Tevens vervulde hij diverse rollen in Tv-series, reclames en (bedrijf) films.

In 1996 studeerde Iwan Dam af aan de Academie voor Kleinkunst. In zijn vierde jaar van deze opleiding liep hij stage in Londen. Hij nam daar deel aan de Advanced Theatre Practice course van de Central School of Speech and Drama. Volgde de masterclasses cabaret-entertainment van Freek de Jonge en liedvoordracht van Willem Nijholt.

Iwan schreef enkele jaren verhalen en columns over eten. Onder de naam Iwan Kookt creëert hij concepten met de combinatie van Theater en Koken (o.a. luisterkookboek en culinaire creativiteit- seminars)

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen