Flop & Sas show


Hieper de Piep Hoera! Sas is jarig en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Daarom organiseert Flop samen met de kinderen een verrassingsfeest voor Sas.

Flop wil ervoor zorgen dat Sas er tiptop uitziet op haar verrassingsfeest. Hij bedenkt een plannetje om de allermooiste witte jurk van Sas te wassen. Maar dat gaat fout. De jurk komt roze uit de wasmachine.

Gaat het Flop met de kinderen lukken om de jurk van Sas weer wit te krijgen? Terwijl ze het verrassingsfeest geheim proberen te houden wordt er gezongen, gedanst en de echte Flop Quiz gespeeld. Na de show kan iedereen met Flop & Sas op de foto.

Wat boek je:
- 60 minuten show inclusief meet-and-greet

Inclusief:
- Geluid tot 150 personen

Eventueel kan deze show meerdere keren per dag herhaald worden.

Tarieven
Prijsindicatie: Vanaf € 995,- (excl. 9% btw)
Reiskosten: € 0,75 per kilometer
Aantal personen: 2 acteurs en 1 technieker

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Groots in genieten, beleven en samen zijn is waar Groots Entertainment voor staat. Vanuit Aalsmeer reizen we door heel Nederland om onze voorstellingen en entertainment uit te voeren. We richten ons met name op de kinderentertainment, waarbij we interactie met de kinderen als basis hebben in al onze voorstellingen.

Ons aanbod is heel divers voor zowel bedrijven als particulieren. Zo bieden we onder andere shows van Flop & Sas en met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten. Daarnaast hebben we onze ballonnenartiesten en werken we samen met Bartho Braat.

We zien ernaar uit om bij je langs te komen!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;