Onderonsje


Donsje Onderonsje heeft een koffer vol geluk. Ze weet niet hoe geluk eruit ziet en ze brandt van nieuwsgierigheid. Ze moet eerst de koffer naar huis brengen, voor ze deze mag openmaken. Maar dan raakt ze de weg kwijt. Zou ze toch al eens een kijkje nemen in de koffer? Gewoon heel eventjes maar…?

Minimalistische theatervoorstelling

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Propop is een professioneel theater. Zij spelen op verplaatsing en in hun huistheater De Poppenzaal. Propop gebruikt graag poppen en objecten in zijn producties, maar het is niet altijd poppenspel, soms is het meer theater. Propop wil ontroeren, ontspannen en zeker ook iets meer vertellen. Daarom zijn er bij de voorstellingen lesmappen die je zo van de website kunt halen, ook liedjes en muziekjes. Wij vinden het belangrijk dat ons publiek een aangename kijkervaring heeft en we willen dan ook niet over de hoofden van de kinderen heen spelen. We proberen een toegankelijk en laagdrempelig theater te zijn.

Met een aantal voorstelling komen wij ook naar je toe. We hebben alles zelf, licht en geluid.

We spelen binnen en buiten. Bekijk ons aanbod op de website.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;