Sint, kattepiet, en de gestolen pepernoten


Sinterklaas is weer in het land! Samen met zijn kattenpiet loopt hij over de daken om pepernoten in de schoenen de strooien. Maar de volgende dag, als de zon weer op is, zijn alle schoentjes leeg en de pepernoten verdwenen! Helaas is er in de stad weer een pepernoot etende boef! Tot overmaat van ramp steelt hij ook nog het grote boek van sinterklaas! Zou het de kinderen lukken de boef te vangen en het boek terug aan de sint te geven?

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Poppentheater Emma’s Muzikale Verhalen uit Utrecht

Emma’s Muzikale verhalen is een kleinschalig en interactief poppentheater van muzikante, docent en poppenspeelster Emma van Dobben. Ze speelt oude en nieuwe verhalen met zelfgemaakte poppen en decors. In de voorstellingen zit altijd veel muziek en wordt gespeeld op verschillende instrumenten bijvoorbeeld accordeon, of in de middeleeuwse voorstelling zelfs een draailier en eenhandsfluit.

Ook is de mogelijkheid om een muziekworkshop te boeken, of Emma als rondlopende troubadour op een bijvoorbeeld een festival. Met verschillende instrumenten brengt ze liederen ten gehore, waar de kinderen ook altijd bij kunnen helpen met een van de instrumenten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;