OkiDoki


De voorstelling “OkiDoki” is nog niet begonnen. Of toch al wel? Voordat de voorstelling begint wordt het publiek al behoorlijk warmgedraaid door middel van hilarische domme mime, slapstick, clownerie afgewisseld met vernuftig jongleren en goochelen. De voorstelling is nog niet eens begonnen of het publiek staat al helemaal op de interactieve, participerende stand. In de voorstelling doet OkiDoki wel of hij een jongleur is, hij doet wel alsof hij een goochelaar is, maar uiteindelijk blijkt OkiDoki toch vooral een clown. OkiDoki is een voorstelling waarin clowneske situaties rap worden afgewisseld met verbluffend goochelen, jongleren en ballonnen. Het is een voorstelling met veel ruimte voor interactie, improvisatie en participatie. Een voorstelling zoals u die nog nooit gezien heeft. Een show die zowel jong als ook oud zal vermaken, verbazen en vooral zal doen schaterlachen.
De gehele show wordt gespeeld vanuit de grote OkiDoki kist op wielen en kan zonder muzikale ondersteuning en versterking gespeeld worden. De voorstelling kan hierdoor ook prima op straat gespeeld worden en stelt hierdoor weinig eisen aan podiumruimte en opbouwtijd.

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Wie OkiDoki in huis haalt, ontmoet een originele clown en een komische jongleur. OkiDoki verzorgt kindervoorstellingen waarin veel ruimte voor interactie en participatie. Hierbij komen clownerie, jongleren, goochelen en ballonfiguren op een speelse wijze aan bod. Het programma is flexibel en OkiDoki voelt zich overal thuis. Op het podium voor 200 kinderen, gezellig tussen de mensen op straat, in uw bedrijf of op een verjaardagsfeestje. Of het nu gaat om peuters, kleuters, oudere kinderen, gehandicapten of volwassenen OkiDoki past zijn repertoire aan en maakt er een onvergetelijk gebeuren van. Eventueel kan OkiDoki het feest nog verder opfleuren met mooie balloncreaties die natuurlijk als herinnering mee mogen worden genomen naar huis. Zelf iets doen kan ook. Je eigen ballonfiguur maken. Ook eens proberen met balletjes, ringen, chinese bordjes of diabolo te jongleren. Op een eenwieler rijden of staan op een rolla-bolla. Als volledig verzorgd circusproject of als workshop verweven door de rest van OkiDoki 's programma heen. Het kan allemaal met clown en jongleur OkiDoki.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!