Feest met Clown & Jongleur OkiDoki


De voorstelling “OkiDoki” is nog niet begonnen. Of toch al wel? Voordat de show begint wordt het publiek al behoorlijk warmgedraaid door middel hilarische domme mime, slapstick, clownerie afgewisseld met vernuftig jongleren en goochelen. Dit alles onder begeleiding van livegemaakte achtergrondmuziek. De voorstelling is nog niet eens begonnen of het publiek staat al helemaal op de interactieve, participerende stand. In de voorstelling doet OkiDoki wel of hij een jongleur is, hij doet wel alsof hij een goochelaar is, maar uiteindelijk blijkt OkiDoki toch vooral een clown. Al met al een spetterende show waarin clowneske situaties rap worden afgewisseld met verbluffend jongleren, goochelen, live muziek en ballonnen. Het is een voorstelling met veel ruimte voor interactie, improvisatie en participatie. Een one man show zoals u die nog nooit gezien heeft. Een voorstelling die zowel jong als ook oud zal vermaken, verbazen en vooral zal doen schaterlachen.

De gehele voorstelling kan ook eventueel worden gespeeld uit alleen de grote OkiDoki kist op wielen zonder de muzikale ondersteuning en versterking. De voorstelling is dan makkelijk verplaatsbaar, stelt zeer wijnig eisen aan podiumruimte, opbouwtijd etc.  Handig voor bijvoorbeeld een pleinfeest of als er kort meerdere optredens op meerdere plekken moet worden verzorgd.  En/of natuurlijk bij eventuele beperkende coronamaatregelen.

De voorstelling kan desgewenst gecombineerd worden met het maken van ballonnen en/of het geven van een jongleer- of circusworkshop. Vraag gerust naar de mogelijkheden

 

Praktische informatie over de voorstelling:

Prijs: €350,- excl. 9 % btw en reiskosten (€0,25 per km vanaf Zutphen)

Elke extra voorstelling met korte pauzes ertussen: + €150,-

Speelduur: 45 a 60 minuten

Opbouw: 3/4  uur

Leeftijd: 2 1/2 - 12 jaar

Minimaal speeloppervlak: 3m breed, 2m diep.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Clown & Jongleur OkiDoki wordt gespeeld door Remco Roelofs. Remco heeft al meer als 20 jaar ervaring met het werken met (10 jaar ervaring in de kinderopvang) en het entertainen (sinds 2001) van voornamelijk kinderen.  Haal je OkiDoki in huis ontmoet je een originele clown en comisch jongleur die met meer dan 100 optredens per jaar weet hoe hij zijn publiek van begin tot eind aan zijn lippen moet laten hangen. Remco is een zeer alround performer die zich in zijn lange loopbaan zeer veel disciplines eigen heeft gemaakt. Goochelen, jongleren, balanceren, ballonnen, muziek, clownerie, improviseren, circusles geven. Dit biedt hem een scala aan mogelijkheden om te zorgen voor afwisselend vermaak voor jong en oud.     

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;