"Dom"


In "Dom" maak je kennis met "De" Charel.Bijzondere arties die zichzelf en alles daaromheen geweldig vindt. Een podiumbeest in hart en nieren.Dat het vorige keer mis ging zit hem dwars en daarover komt hij nu vertellen en vertonen. Daarover heeft hij geschreven, gerijmd, geknutseld en gedacht. 
De Charel neemt op bijzondere wijze het publiek mee in zijn denk- en leefwereld waarin banaliteiten argument worden en ook omgekeerd. 
"Dom" is eigenzinnig interactief clownesk vertel- en circustheater met rolbaan, blaaspijp en een haai maar bovenal één boodschap: "Dat hij niet dom is, dat is hij nie, de Charel is genie".
+ 5 jaar

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Charel & Co is vooral Charel Lievens:
Kenmerkend voor mezelf: ik doe erg veel dingen graag! Zo ben ik ben opgeleid tot instructeur in het jeugdwerk, begeleider in de circuskunsten, ervaringsleerdeskundige, bachelor orthopedagogie en gestaltpsychotherapeut en heb mezelf gelijklopend daarmee bekwaamd in circustechnieken (focus op theater en jonglerie)  en muziek (gitaar, mondharmonica). Ik richtte een circusschool op waarin ik les gaf,  proefde van werken als clown in ziekenhuizen, stichtte een vzw voor online clowning voor zieke kinderen, bouwde een creëeratelier uit en deed poppenspeelervaring op bij  Theater Zuidervis en in eigen produkties.
Uit al die verschillende ervaringen en invloeden ontstonden de nu aangeboden school- en familietheatervoorstellingen “Dom”, “Stil” en “Baf!”. Steeds een unieke mix van vertellen, circus, muziek en stunts gebracht met humor, interactie en beklijving.

De “Co” wijst op de verschillende mensen waarmee ik samenwerk(te). Techniekers, coaches, regisseurs en in “Baf!” m’n tegenspeler en muzikant Erik Van den Bulck.

We spelen de voorstellingen zowel buiten als binnen of in onze eigen (circus)theatertent. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;