De tovenaarsleerling


Een sprookjesachtige kindervoorstelling waar Aires en de kinderen echt leren toveren.

De voorstelling is een mix van magie (goocheltrucs), en een sprookjesachtig verhaal. Er is veel interactie met de kinderen die vanaf het begin meegenomen worden in het sprookje.

Synopsis:

Kindervoorstelling De Tovenaarsleerling.
Aires houdt van alles wat met toveren te maken heeft. Daarom heeft hij een grote verzameling toverspullen. Hij heeft toverstokken, een tovercape en ook echte toverboeken.

Als hij door zijn verzameling gaat vindt hij een vreemd potje. Hij maakt het potje open en tot zijn grote schrik wordt de Regenheks wakker. De Regenheks wil het voor altijd overal laten regenen op aarde.

Aires weet niet wat hij moet doen, want voor altijd regen dat is toch een ramp. Altijd natte voeten, nooit meer zon en regen en altijd regen op vakantie, verschrikkelijk! Aires zet alles op alles om te leren toveren om de heks te verslaan. Zal het Aires samen met de kinderen lukken de Regenheks tegen te houden.

De voorstelling is bijzonder geschikt voor kinderen van 4 tot 9 jaar en duurt ongeveer 45 minuten. We nemen een super leuk decor mee en onze eigen geluidsinstallatie.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

H&R Producties kinderentertainment

Onze voorstellingen zijn vooral geschikt voor de onderbouw. Ons specialisatie ligt in de leeftijd bij kinderen van 4 tot 9 jaar.

  • Bijvoorbeeld kindervoorstelling De tovenaarsleerling  Een voorstelling met wonderlijke dingen als, Vliegende tafels, levende pannen, toverboeken die spontaan in brand vliegen en bloemen die verschijnen uit het niets.
  • Denk aan een Sinterklaasvoorstelling Aires en het boek van Sinterklaas, waar door een boef alle letters uit het boek van sinterklaas gestolen worden;
  • En een voorstelling in het thema van de Kinderboekenweek. Het thema dit jaar is gi ga groen. De voorstelling heet De brandnetelheks. In de voorstelling neemt neemt Aires het, samen met de kinderen, op tegen de brandnetelheks.

Over Aires

Aires zit al meer dan 15 jaar in het vak, eerst als entertainer bij parken zoals bijvoorbeeld Landal GreenParks en Slagharen.

Daarna als illusionist in binnen en buitenland, bijvoorbeeld in Wintercircus Utrecht en het Nationaal staatscircus circus Hongarije.

Maar op den duur maakt hij de keuze, om een echte theatervoorstelling voor kinderen te maken. Maar ook kindershows voor bedrijven, scholen en bibliotheken. Dit omdat in kinderentertainment echt zijn passie ligt.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Iris Heidebrink op 19 september 2022 08:25
De voorstelling van gisterochtend 18 september 2022 was bijzonder geslaagd. De \'tovenaar\' wist de kinderen op een leuke manier spelenderwijs te betrekken bij het verhaal. Ze reageerden uitbundig! Jong en oud genoten en hadden een super zondagmorgen.
door de Groeiplaneet op 25 april 2022 08:52
De kinderen hebben genoten van deze show. Van kleuters tot groep 4 zaten ze in het verhaal. De goocheltrucs maakte het helemaal af!
door Cultuurmakelaar Veenendaal op 23 september 2021 09:20
Hele leuke voorstelling! De kinderen kwamen erg blij de zaal uit :)
;