Verjaardagsfeest


Zoekt u een professionele, zeer ervaren, vlotte goochelaar voor een cool interactief en humoristisch kinderfeest aan huis of op locatie? Wil Wonder maakt het bijzonder! Magie vanuit het hart. Programma's op maat waarbij de goochelaar verbinden, verblijden en verwonderen als belangrijke waarden hanteert. 

Wil Wonder is lid van de Nederlandse Magische Unie en heeft al minimaal 30 jaar ervaring met goochelen en het werken met en voor kinderen.

Informeer vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Wil Wonder is een vrolijke, vlotte, fantasierijke en zeer (kind)vriendelijke goochelaar en entertainer, die werkt bij Magic Smiling World (= Magisch Lachende Wereld).
Hij vindt het heel leuk om jong en oud te verbinden en te verblijden en weet klein en groot mee te nemen in wonderlijke en magische avonturen.

Wil Wonder is lid van de Nederlandse Magische Unie en al meer dan 30 jaar ervaren in goochelen en het werken met/voor kinderen. Ook al meer dan vijftien jaar als vrijwillig goochelaar actief bij Stichting Magic Care.

Waarom kiezen voor
Wil Wonder?

  • Zeer (kind)vriendelijk, oog en oor voor klein en groot;
  • Representatief en professioneel;
  • Geen 'routineklus', maar afstemming op uw wensen en programma's op maat;
  • Originele en creatieve trucs die zeer tot de verbeelding spreken;
  • Magie die verder reikt, met verbindende en verblijdende elementen;
  • MAGIE VANUIT HET HART!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;