FEEST!


Op zoek naar een voorstelling om iets te vieren zoals een opening, Koningsdag, carnaval of het begin van de zomervakantie. Dan is FEEST! de geschikte voorstelling voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. 

FEEST! 

Feest mee met Tommie & Sofie. Tijdens dit feestje is stilzitten geen optie meer, althans dat is de bedoeling, echter gooit Tommie roet in het eten.

Tommie zou de voorbereidingen doen van het feest en dit is hij helemaal vergeten. Gelukkig weet Sofie hoe zij dit met de hulp van alle kinderen kan oplossen.

Samen met de kinderen zorgt Sofie ervoor dat de voorbereidingen van het feest ter plekken worden gedaan. Alle kinderen helpen mee! De slingers worden letterlijk tevoorschijn getoverd! De warming up wordt gedaan. Ondertussen blijft Tommie er een puinhoop van maken. Zal het lukken om feest te vieren? 

In deze interactieve voorstelling van 60 minuten, worden liedjes gezongen zoals "Feest" en "Mijn Dag". Er wordt getoverd en gedanst. De voorstelling Feest is een wervelwind aan plezier, magie en interactie. 

Speelduur
Deze voorstelling duurt 60 minuten. 

Prijzen
€ 650,- excl. 9% btw voor één voorstelling

Meer weten over Tommie & Sofie? Kijk dan op Youtube, Instagram en Facebook.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Tommie en Sofie komen langs met een wervelwind vol plezier. Niemand zal stil zitten tijdens deze interactieve en educatieve voorstellingen. 

Wie zijn Tommie en Sofie? 
Wij zijn Alex Helmers en Marieke van der Have, samen vormen wij het duo Tommie en Sofie. Onze missie is om kinderen van vier tot en met tien jaar, educatie in de vorm van amusement aan te bieden op een natuurlijke en geweldloze manier. De kinderen worden meegenomen in het dagelijkse leven waarin zij zien hoe normen en waarden in de praktijk werken. Met passie, aandacht en op een respectvolle manier voor mens en natuur worden deze educatieve producties ontwikkeld voor deze doelgroep. 

Tommie is de avontuurlijke flierefluiter. Altijd vrolijk en vol enthousiasme. Dol op toveren en gaat geen avontuur uit de weg. Met zijn enthousiasme zorgt Tommie ervoor dat de grootste problemen ontstaan. Gelukkig is er altijd een oplossing.  

Sofie is een echte avontuurlijke duizendpoot. Zij is slim en rustig. Dol op biologie en vind het dan ook geweldig om hier over te vertellen. Zij neemt hier dan ook uitgebreid de tijd voor, wat niet altijd lukt wanneer Tommie in de buurt is!

Meer weten over Tommie & Sofie? Kijk dan op Youtube, Instagram en Facebook.


Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;