Tommie en Sofie

Tommie en Sofie komen langs met een wervelwind vol plezier. Niemand zal stil zitten tijdens deze interactieve en educatieve voorstellingen. 

Wie zijn Tommie en Sofie? 
Wij zijn Alex Helmers en Marieke van der Have, samen vormen wij het duo Tommie en Sofie. Onze missie is om kinderen van vier tot en met tien jaar, educatie in de vorm van amusement aan te bieden op een natuurlijke en geweldloze manier. De kinderen worden meegenomen in het dagelijkse leven waarin zij zien hoe normen en waarden in de praktijk werken. Met passie, aandacht en op een respectvolle manier voor mens en natuur worden deze educatieve producties ontwikkeld voor deze doelgroep. 

Tommie is de avontuurlijke flierefluiter. Altijd vrolijk en vol enthousiasme. Dol op toveren en gaat geen avontuur uit de weg. Met zijn enthousiasme zorgt Tommie ervoor dat de grootste problemen ontstaan. Gelukkig is er altijd een oplossing.  

Sofie is een echte avontuurlijke duizendpoot. Zij is slim en rustig. Dol op biologie en vind het dan ook geweldig om hier over te vertellen. Zij neemt hier dan ook uitgebreid de tijd voor, wat niet altijd lukt wanneer Tommie in de buurt is!

Meer weten over Tommie & Sofie? Kijk dan op Youtube, Instagram en Facebook.


2 voorstellingen gevonden van Tommie en Sofie

Afval scheiden SHOW!

Afval scheiden SHOW!

Tommie en Sofie
Kindervoorstelling
FEEST!

FEEST!

Tommie en Sofie
Kindervoorstelling
;