Ridder Tim


Ook getipt voor Kinderboekenweek 2021!

Het verhaal
De avond voor hij gaat afzwemmen is Tim verschrikkelijk zenuwachtig. Hij heeft muizen in zijn hoofd, zoals papa zegt. Gelukkig heeft papa een verrassing waardoor hij zich wat dapperder voelt. Een echt ridderpak. Toch wordt het geen rustige nacht, want Beer valt uit zijn bed in de handen van een draak!
Kan Ridder Tim zijn lievelingsbeer redden? En zal hij zijn zwemdiploma halen? 

Met boek, uitgegeven door Lemniscaat
Inge Besaris, die samen met Chris Oelmeijer Theater Snater vormt, heeft het herkenbare, fantasievolle verhaal bewerkt tot een heerlijk voorleesboek dat beginnende lezers zelf ook kunnen lezen, terwijl ze genieten van de vele kleurrijke illustraties die Astrid Sam maakte.
Bij boeking van de voorstelling krijgt u één exemplaar cadeau, na afloop van de voorstelling. Scholenmenu’s kunnen bij reservering meer boeken meebestellen. Op openbare locaties kan het boek Ridder Tim – desgewenst – na afloop worden verkocht.

Evaluatie na schoolvoorstelling groep 1 t/m 4:

De leerlingen vonden het geweldig. Sommige zaten met open mond te kijken. Ook was er veel humor wat de kinderen aansprak, er werd veel gelachen.

Een prachtig decor! Er was telkens wel iets te zien/horen. De kinderen waren hierdoor enorm betrokken!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

THEATER SNATER maakt professionele voorstellingen voor kinderen van 4 t/m 9 jaar met poppen, muziek, een heldere verhaallijn en een kleurrijke, fantasieprikkelende vormgeving. Toegankelijk-maar-niet-kinderachtig jeugdtheater met een goed verhaal en een sfeervolle vormgeving, waarbij je kunt lachen, geraakt wordt én op het puntje van je stoel zit.  

Door het hele land te boeken op scholen, in kleine en middelgrote theaters, wijkcentra en bibliotheken. In het bezit van eigen licht- en geluidsinstallatie.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;