ACT NOW


Ontdek wie je bent en wees het dan expres!

ACT NOW and become the great you

Een levensspelwijzer- daar wordt iedereen wijzer van!

Een kort en krachtig spel waarbij de jongeren in 2 uur tijd een deel van zichzelf ontdekken, en dit ook in relatie tot hun klasgenoten zien.
Een MUST voor elke jongere in het onderwijs om spelenderwijs stil te staan bij wie ze zelf zijn en hoe ze zich verhouden tot de omgeving.
Valentine bereikt dit op een toegankelijke manier in een veilige sfeer, waardoor jongeren zich authentiek kunnen uiten en op een speelse manier op zelfonderzoek gaan.
Blik vooruit in een context van positieve empowerment: jongeren zien concrete kansen en mogelijkheden voor zichzelf en kunnen die vertalen naar het dagelijks leven.

Beschikbaarheid in overleg.

Meerdere spellen op 1 dag mogelijk.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Theater in School (TIS) is een impresariaat voor schoolvoorstellingen voor kinderen/ leerlingen in de leeftijd van 4-18 jaar (Primair- Voortgezet- en Middelbaar Beroepsonderwijs).

Het impresariaat vertegenwoordigt professionele gezelschappen uit alle theaterdisciplines, die educatie bewust onderdeel maken van hun voorstellingen.

Van klaslokaal tot speelzaal, van aula, gymzaal tot theaterzaal. In slechts 4 stappen kan een school, een cultuurpunt (intermediair) of theater een voorstelling boeken. Veel voorstellingen hebben eigen lesmateriaal of er is verdieping mogelijk middels aanvullende workshops.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;