Theater de Regenboog


Theater de Regenboog
Kindervoorstelling
Basisschool
Festivals
Buurthuizen
Bibliotheek
Kinderdagverblijf
Verstandelijke beperking
Bedrijven
Camping en recreatie
Kerk
Theater
Zuid-Holland
€ 315 tot € 315
4 tot 10 jaar

In de voorstelling die wordt gegeven wordt in ongeveer 3 kwartier een thema uitgediept met verhalen, leuke trucjes en een super goede boodschap voor jong en oud. De voorstelling kan gegeven worden tijdens een gezinsdienst op de zondagmorgen maar ook doordeweeks als startmiddag voor een club of gewoon omdat er een speciale gelegenheid is. Er wordt rekening gehouden met alle leeftijden en de boodschap is zeker niet alleen voor kinderen.

Als er een voorstelling speciaal voor kinderen wordt gehouden dan is het meer interactief en zijn er ook spelletjes bij, gericht op kinderen van ongeveer 4 tot en met 10 jaar, in overleg kan er dan ook meer tijd worden genomen.

Er zijn al verschillende voorstellingen geweest waarbij de thema's "Wie is Jezus" en "Wie oren heeft" zijn uitgewerkt. De eerste gaat over Jezus, wie is Hij, waarom moest Hij sterven, en wat betekent het voor jou? De andere gaat over het luisteren naar God. Waarom zou je dat doen, hoe doe je dat en wie kan dat, zijn zomaar een paar vragen die beantwoord gaan worden.

Mocht u zelf een thema willen aandragen dan is het ook geen probleem om speciaal daarover een voorstelling te maken. Neem dan vooral contact op.

 

www.theaterderegenboog.nl

of via de Facebook pagina Kindertheater de Regenboog

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Ik ben Emilia Verdoes, 48 jaar, getrouwd en wij hebben 3 tienerjongens. Na ongeveer 20 jaar ervaring op het gebied van christelijke kinder- en tienerwerk en plm. 6 jaar preekervaring werd drie jaar geleden theater de Regenboog geboren. Ik combineer mijn ervaring in het spreken met spannende trucjes, voorbeelden, verhalen en nog veel meer.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Petra op 24 januari 2020 10:23
Emilia heeft bij ons een kerstvoorstelling gespeeld op kerstavond, een speciale bewerking van één van haar vaste programma\'s. Een leuke, interactieve voorstelling met een duidelijke (evangelische) boodschap. De kinderen waren verrast ("hoe doet ze dat nou?"), waren enorm enthousiast en werden heel erg betrokken bij de voorstelling. Soms een beetje "heilige chaos", maar dat hoort er bij als je met kinderen speelt! Over de indeling van de dienst en voorstelling kon goed overlegd worden. Het was prettig om met Emilia samen te werken, voorafgaand aan de voorstelling hebben we een aantal kerstliedjes gezongen, begeleid door de organist. Zo konden we samen een mooi kinderkerstfeest organiseren en vieren. Emilia, bedankt!

Laatste recensies


Tags


Delen