Theater de Regenboog


Bij Theater de Regenboog wordt een voorstelling gegeven met een thema dat wordt uitgediept door middel van verhalen, leuke goocheltrucjes en een boodschap voor jong en oud. Het is geschikt voor gezinsdiensten op zondag of doordeweekse startmiddagen van clubs, maar ook voor speciale gelegenheden. Er wordt rekening gehouden met alle leeftijden en de boodschap is niet alleen voor kinderen bedoeld.

Als de voorstelling speciaal gericht is op kinderen, dan wordt deze interactiever en zijn er spelletjes voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Verschillende thema's zijn al uitgewerkt in eerdere voorstellingen, zoals "Wie is Jezus" en "Wie oren heeft". De eerste gaat over Jezus, wie Hij is, waarom Hij moest sterven en wat het betekent voor jou. De andere gaat over het luisteren naar God en waarom, hoe en door wie dat kan worden gedaan.

Als u een ander thema wilt aandragen, is dat geen probleem en kan er een voorstelling op maat worden gemaakt. Neem hiervoor contact op met Theater de Regenboog.

Een voorstelling duurt ongeveer drie kwartier en de kosten zijn 415,00 euro excl. reiskosten vanaf Katwijk aan Zee.

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

* Elke voorstelling van Theater de Regenboog is coronaproof en kan binnen of buiten worden gedaan*

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Emilia Verdoes heeft 7 jaar geleden Theater de Regenboog opgericht en verzorgt christelijke voorstellingen op locatie door heel Nederland. Met jarenlange ervaring in het kinder- en tienerwerk en het spreken voor grote groepen, is Emilia in staat om snel in te springen op reacties vanuit het publiek.

Bij elke voorstelling wordt er een thema behandeld door middel van spannende trucs, voorbeelden, verhalen, spelletjes en nog veel meer. Er is ook de mogelijkheid om een eigen thema aan te leveren, zodat de voorstelling op maat gemaakt kan worden. Voor scholen worden er bij meerdere voorstellingen op één dag de voorstellingen aangepast aan de betreffende doelgroep, met een reductie in prijs.

Theater de Regenboog biedt een unieke en interactieve manier om een boodschap over te brengen en het publiek te vermaken. Met de vaardigheden van Emilia worden christelijke waarden en principes op een leuke en aansprekende manier gepresenteerd. Het is een geweldige manier om jonge en oude mensen te inspireren en te motiveren in hun geloof.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Petra op 24 januari 2020 10:23
Emilia heeft bij ons een kerstvoorstelling gespeeld op kerstavond, een speciale bewerking van één van haar vaste programma\'s. Een leuke, interactieve voorstelling met een duidelijke (evangelische) boodschap. De kinderen waren verrast ("hoe doet ze dat nou?"), waren enorm enthousiast en werden heel erg betrokken bij de voorstelling. Soms een beetje "heilige chaos", maar dat hoort er bij als je met kinderen speelt! Over de indeling van de dienst en voorstelling kon goed overlegd worden. Het was prettig om met Emilia samen te werken, voorafgaand aan de voorstelling hebben we een aantal kerstliedjes gezongen, begeleid door de organist. Zo konden we samen een mooi kinderkerstfeest organiseren en vieren. Emilia, bedankt!
;