Theater de Regenboog


In de voorstelling die wordt gegeven bij uw op locatie, wordt een thema uitgediept met verhalen, leuke goocheltrucjes en een super goede boodschap voor jong en oud. De voorstelling kan gegeven worden tijdens een gezinsdienst op de zondagmorgen maar ook doordeweeks als startmiddag voor een club of gewoon omdat er een speciale gelegenheid is. Er wordt rekening gehouden met alle leeftijden en de boodschap is zeker niet alleen voor kinderen.

Als er een voorstelling speciaal voor kinderen wordt gehouden dan is het meer interactief en zijn er ook spelletjes bij, gericht op kinderen van ongeveer 4 tot en met 12 jaar, in overleg kan er dan ook meer tijd worden genomen.

Er zijn al verschillende voorstellingen geweest waarbij de thema's "Wie is Jezus" en "Wie oren heeft" zijn uitgewerkt. De eerste gaat over Jezus, wie is Hij, waarom moest Hij sterven, en wat betekent het voor jou? De andere gaat over het luisteren naar God. Waarom zou je dat doen, hoe doe je dat en wie kan dat, zijn zomaar een paar vragen die beantwoord gaan worden.

Mocht u zelf een thema willen aandragen dan is het ook geen probleem om speciaal daarover een voorstelling te maken. Neem dan vooral contact op.

Een voorstelling duurt ongeveer drie kwartier en de kosten zijn 415,00 euro excl. reiskosten vanaf Katwijk aan Zee

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

 

* Elke voorstelling van Theater de Regenboog is coronaproof en kan binnen of buiten worden gedaan*

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Theater de Regenboog is 6 jaar geleden opgericht door Emilia Verdoes en verzorgt christelijke voorstellingen op locatie in heel Nederland. De jarenlange ervaring in het kinder- en tienerwerk in combinatie met de ervaring van het spreken voor grote groepen maakt dat Emilia snel in kan springen op de reacties vanuit het publiek. Bij elke voorstelling wordt een thema uitgelegd door middel van spannende trucjes, voorbeelden, verhalen, spelletjes en nog veel meer. Een eigen thema aanleveren mag natuurlijk ook, dan wordt de voorstelling op maat gemaakt. Voor scholen wordt er bij meerdere voorstellingen op 1 dag de voorstellingen voor de betreffende doelgroep op maat gemaakt, en is er een reductie voor de prijs.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Petra op 24 januari 2020 10:23
Emilia heeft bij ons een kerstvoorstelling gespeeld op kerstavond, een speciale bewerking van één van haar vaste programma\'s. Een leuke, interactieve voorstelling met een duidelijke (evangelische) boodschap. De kinderen waren verrast ("hoe doet ze dat nou?"), waren enorm enthousiast en werden heel erg betrokken bij de voorstelling. Soms een beetje "heilige chaos", maar dat hoort er bij als je met kinderen speelt! Over de indeling van de dienst en voorstelling kon goed overlegd worden. Het was prettig om met Emilia samen te werken, voorafgaand aan de voorstelling hebben we een aantal kerstliedjes gezongen, begeleid door de organist. Zo konden we samen een mooi kinderkerstfeest organiseren en vieren. Emilia, bedankt!
;