Theater de Regenboog


Bij Theater de Regenboog kunt u genieten van boeiende christelijke voorstellingen met diepgaande thema's die tot leven worden gebracht door middel van verhalen, spannende goocheltrucjes en een inspirerende boodschap voor zowel jong als oud. Onze voorstellingen zijn geschikt voor gezinsdiensten op zondag, doordeweekse startmiddagen van clubs en speciale gelegenheden. We houden rekening met alle leeftijden en de boodschap is niet alleen gericht op kinderen.

Wanneer de voorstelling speciaal gericht is op kinderen, wordt deze interactiever gemaakt en worden er leuke spelletjes georganiseerd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

U kunt kiezen uit bestaande thema's zoals "Alles is liefde"of "Wie oren heeft", of er kan een voorstelling op maat gemaakt worden die perfect aansluit bij uw wensen. Neem hiervoor contact op met Theater de Regenboog.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Emilia Verdoes is een ervaren professional in het kinder- en tienerwerk en heeft 7 jaar geleden Theater de Regenboog opgericht. Als een toegewijde christelijke artiest verzorgt zij inspirerende en boeiende voorstellingen op verschillende locaties door heel Nederland.

Bij Theater de Regenboog draait elke voorstelling om een specifiek thema dat op een interactieve manier wordt behandeld. Emilia maakt gebruik van spannende trucs, voorbeelden, verhalen, spelletjes en nog veel meer om het publiek te betrekken en te vermaken. Bovendien biedt zij de mogelijkheid om een eigen thema aan te leveren, zodat de voorstelling op maat kan worden gemaakt.

Speciaal voor scholen worden de voorstellingen aangepast aan de betreffende doelgroep. Bij meerdere voorstellingen op één dag ontvangen scholen zelfs een reductie in prijs. Op deze manier kunnen zowel leerlingen als docenten genieten van een op maat gemaakte en betaalbare ervaring.

Theater de Regenboog biedt een unieke en interactieve manier om de belangrijke boodschap van geloof over te brengen. Emilia's vaardigheden stellen haar in staat om christelijke waarden en principes op een leuke en aansprekende manier te presenteren. Deze voorstellingen inspireren en motiveren zowel jonge als oude mensen in hun geloof.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Petra op 24 januari 2020 10:23
Emilia heeft bij ons een kerstvoorstelling gespeeld op kerstavond, een speciale bewerking van één van haar vaste programma\'s. Een leuke, interactieve voorstelling met een duidelijke (evangelische) boodschap. De kinderen waren verrast ("hoe doet ze dat nou?"), waren enorm enthousiast en werden heel erg betrokken bij de voorstelling. Soms een beetje "heilige chaos", maar dat hoort er bij als je met kinderen speelt! Over de indeling van de dienst en voorstelling kon goed overlegd worden. Het was prettig om met Emilia samen te werken, voorafgaand aan de voorstelling hebben we een aantal kerstliedjes gezongen, begeleid door de organist. Zo konden we samen een mooi kinderkerstfeest organiseren en vieren. Emilia, bedankt!
;