Redders van het regenwoud


 Redders van het regenwoud

Nana droomt er al haar hele leven van om naar het regenwoud te gaan. Op een dag is het zover. Samen met haar hond Bruno maakt ze een lange reis naar het regenwoud om er van alles te onderzoeken. Daar ontmoet ze de gids Pico, die haar de geheimen van het woud onthult.
Nana’s droom lijkt  werkelijkheid  te worden, maar dan verschijnt Señor Cigarro, die alle bomen wil laten omkappen. 
Samen met Pico en de dieren uit het regenwoud gaat Nana de strijd aan met Cigarro en de zaagmannen.
Hoe kunnen ze samen het regenwoud redden?
 
Een betoverende voorstelling met prachtige zelfgemaakte grote en kleine poppen.

Er is ook inter-actie met het publiek. Tijdens de voorstelling maken de kinderen samen met onze percussionist een ritme voor de regendans. Na afloop dansen we samen met de kinderen de Apendans  met live percussie. 

Leeftijd: 4-11 jaar
Duur: voorstelling 50 minuten en aansluitend de Apendans met de kinderen 5 a 10 minuten

Poppenspel: Alice Ruiters en Angela de Rie

Muziek en live percussie: Marc Spee

tot 50 personen: 500 euro

van 50 tot 70 personen: 600 euro

van 70 tot 100 personen: 700 euro

2 voorstellingen op een dag: 850 euro

3 voorstellingen op een dag: 950 euro

Extra voorzieningen Corona:

Gratis verplaatsen mag in geval van Corona.

 

 

 

Alle prijzen zijn excl. reiskosten alleen buiten regio Amsterdam 0,25 cent per kilometer.

Wij spelen deze voorstelling ook in onze theatertent:

Bij een buitenvoorstelling verwelkomen wij de kinderen in onze vrolijke theatertent. Bij regen en kou sluiten wij de tent en bij goede weersomstandigheden laten wij de achterwand of zelfs een deel van de zijwanden weg voor extra  ventilatie. Binnen in de tent passen maximaal 40 kinderen. Bij een tent zonder achterwand kunnen er bij mooi weer ook enkele personen onder de luifel zitten.

Twee voorstellingen op een dag: 750 euro

excl. reiskosten 0,25 per km vanaf Amsterdam

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Theater Compagnie Alice maakt voorstellingen met spelers en grote en kleine poppen.
 
De voorstellingen hebben een eigen stijl door de combinatie van bijzondere zelfgemaakte poppen, een expressieve manier van spelen met veel beweging en inter-actie met het publiek.
Theater Alice maakt al haar poppen en decors van bijzondere, vaak glanzende  stoffen in heldere kleuren. Daardoor ontstaat er een fantasierijke en sprookjesachtige eigen wereld.
In de voorstellingen is vooral veel te zien en te beleven en de gesproken teksten worden kort en bondig gehouden.
De prachtige theatrale poppen, de spannende verhalen en de komische scenes maken elke voorstelling tot een feestelijke gebeurtenis.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Ans Schrijver op 15 oktober 2021 05:47
Contact Naam Samen met "de kinderen hebben we genoten van de fantastische voorstelling. Het was een prachtig geheel met mooie poppen en decor, fijne muziek en een spannend verhaal waarin de kinderen ademloos werden meegezogen naar het einde...wat gelukkig goed afliep. Wat fijn dat er nog steeds mooi theater voor kinderen bestaat. Hartelijk dank hiervoor!
door Astrid Herder op 07 oktober 2021 15:32
Tijdens de Kinderboekenweek hadden we 3 leuke voorstellingen met een sprookjesachtig decor van Poppentheater Alice voor de groepen 3 en 4 in de bibliotheek. Door de muziek werden de kinderen helemaal meegezogen in het verhaal. Ze leefde allemaal mee met Nana en haar hondje Bruno om het regenwoud te redden. Ontdekkingsreiziger vonden ze een heel spannend beroep. En aan het eind van de voorstelling konden ze hun energie even lekker kwijt met de regendans en de apendans. Deze voorstelling past heel goed bij het thema "worden wat je wil", maar is ook buiten de Kinderboekenweek om een aanrader.
;