Jammie!!! (groot)


Jammie!!! Grote voorstelling door 3 musici, 1 acteur en 1 technicus voor max. 200 kinderen. Duur: 60 minuten. Een interactieve, feestelijke schoolvoorstelling met live muziek voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. NEEM JE SPEELGOED MEE NAAR SCHOOL en hoor en zie hoe een acteur en drie jazzmusici daarmee 'jammen'. Ze verzinnen ter plekke verhalen waarin gereisd wordt naar onbekende verten vol woeste zeeën en donkere bossen. Waar je speelgoedwezens ontmoet waarvan je het bestaan niet wist, waar dingen gebeuren die je niet kent. Reisverhalen waarin jouw stoere vechtpop verdwaalt in een immens woud en een giecheldwerg ontmoet. Of waarin je teddybeer de koning is van een groot, rijk land. Verhalen waar je om moet lachen of huiveren. En dat allemaal boordevol muziek! De voorstelling is een ode aan de fantasie. Ze gaat over hoe je verhalen tot leven brengt. In dit muzikale improvisatiefeest zien kinderen de verhalen ontstaan en dragen ze daarin zelf hun steentje bij.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

SWING (opgericht 1981) is een landelijk stichting die zoveel mogelijk mensen in aanraking wil brengen met muziekimprovisatie. Overal op de wereld maken mensen muziek, zingen en spelen samen ter inspiratie. Muziek bindt mensen en kent geen grenzen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;