Help! Een verrassing! Voorleesdagen 2024


Help! Een verrassing!

August de Vos en Suusje Eekhoorn zijn vrienden. Ook al houdt Suusje van dollen en ravotten en August van rustige dingen. Ze spelen veel samen in het bos, of luieren lekker met z'n tweetjes. Maar dan heeft Suusje een verrassing voor August...en dat terwijl August helemaal niet van verrassingen houdt.

Wat zou de verrassing zijn?! Wat zou Suus van plan zijn? Komt dat wel goed?

Mooie en innemende poppenvoorstelling over vriendschap en verrassingen, over twee dieren die diep in het bos leven. En hoe ze beide zichzelf kunnen en mogen zijn. Naar het prentenboek van het jaar 2024 Help! Een verrassing! van Miriam Bos.

Praktische informatie:

Voorstelling bij de Nationale Voorleesdagen 2024, de voorstelling is na de Voorleesdagen ook los te boeken.

Leeftijd: 2-6 jaar.

* De voorstelling kan gespeeld worden in een gymzaal of andere grote vrije ruimte. 

* Kosten:

Eén voorstelling €595 (all in) voor max 45 kinderen

Twee voorstellingen op dezelfde locatie: €795 (all in) max 2x 45 kinderen.

N.b. voor bibliotheken: neem svp even contact met me op via het contactformulier om te samen te kijken naar aantallen kinderen met ouders en mogelijke ruimtes om te spelen. Dank!

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Interactief poppentheater. Met natuurlijke werelden en dieren om te ontdekken, speelse ontmoetingen en natuurlijk ook een paar uitdagingen om -samen met de kinderen- te overwinnen. En dat alles onder leiding van een kleine, dappere en nieuwsgierige muis.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;