Dit is mijn thuis


Dit is mijn thuis

Top, de stoere flamingo, weet niet beter dan dat hij een flamingo is. Zijn ei was wel erg groot, dat wel. Ook is hij niet zo roze zoals alle andere flamingo's, maar dan moet hij gewoon meer garnalen eten zegt zijn moeder. 

Maar dan komt de dag van de vliegles. Mama vertelt vanuit de lucht dat Top zijn vleugels moet uitslaan en zijn poten moet strekken. Top probeert van alles, maar vliegen lukt hem niet. Hard rennen kan hij wel, veel harder dan alle flamingo's bij elkaar.

"Dat komt omdat je een struisvogel bent," zegt Max het aapje. Een struisvogel?! 

Max besluit hem te helpen en samen gaan ze op zoek naar struisvogels. Zal Top de struisvogels vinden en kan hij dan eindelijk zeggen; dit is mijn thuis?!"

Muzikale en leuke poppenvoorstelling, waarbij ook genoeg te lachen valt. Op speelse wijze komt aan bod dat iedereen mag zijn wie hij/zij is; of je nou kunt vliegen, hard kan rennen of geen van beide! Voor groep 1 t/m 3

Deze voorstelling is ook heel geschikt voor anderstaligen, omdat de voorstelling heel beeldend is en ook zonder woorden gespeeld kan worden.

Typ voor meer informatie over andere voorstellingen die ik speel Solbris in bij de zoekfunctie en dan ziet u het overzicht.

Praktische informatie Dit is mijn thuis

* De voorstelling kan gespeeld worden in een gymzaal of andere grote, vrije ruimte. 

* Kosten:

Één voorstelling €395(all in), max 35 kinderen

Twee voorstellingen op dezelfde locatie: €495 (all in) max 2x 35 kinderen

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Interactief poppentheater. Met natuurlijke werelden en dieren om te ontdekken, speelse ontmoetingen en natuurlijk ook een paar uitdagingen om -samen met de kinderen- te overwinnen. En dat alles onder leiding van een kleine, dappere en nieuwsgierige muis.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;