Jan Klaassen, Katrijn en De Kroon van Willem Alexander


Willem Alexander en Maxima komen op bezoek, maar Willem Alexander durft zich nog niet te laten zien, want hij is zijn kroon kwijt. Pas als Jan Klaassen ontdekt dat ook zijn fiets is gestolen besluit bij op boevenjacht te gaan. Katrijn weet de boef op heterdaad te betrappen en als de Kroon weer terecht is kunnen Koning Willem Alexander en Koningin Maxima vorstelijk onthaald worden.

Traditionele handpoppenkast op een slagersfiets in een modern jasje met live accordeonmuziek. Zeer flexibel. Een voorstelling voor maximaal 3 groepen, 1e voorstelling € 400, 2e voorstelling € 300, 3e voorstelling € 250,- ex 9 % BTW, ex € 0,50 per km reiskosten vanaf Uithoorn(Schiphol)

"It was wonderful to see the children interact with you. Thats whats its all about." 7 August 2021 Strand IJburg

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Voorstelling speelt zich af rondom traditionele post-/bakkers-/slagers-fiets. Er is live accordeon begeleiding. Door de fiets is de voorstelling mobiel en makkelijk te verplaatsen. Kan zowel binnen- als buiten. Desgewenst geluidsversterking. Ook kunnen bankjes voor de voorstelling meegenomen worden (tegen betaling). Zeer flexibel en in overleg programma aan te passen. Een voorstelling voor maximaal 3 groepen tegelijk, 1e voorstelling € 400, 2e voorstelling € 300, 3e voorstelling € 250,- ex 9 % BTW, ex € 0,50 per km reiskosten vanaf Uithoorn(Schiphol)

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Sonya Wilson op 10 september 2021 12:54
It was wonderful to see the children interact with you. Thats whats its all about." 7 August 2021 Strand IJburg
;