De grote theatershow


Een geweldig programma waarmee de kinderen kennismaken met de diverse theaterdisciplines op humoristische wijze. De zingende kat, de super goochelaar, de comiek Jan IJsmuts en natuurlijk de mooise balerina niet te vergeten. Zit er ook iets bij dat jullie later willen worden? Voorstelling van 30 minuten. Vraag van de kinderen aan de poppenspeler: 'Wat doet u eigenlijk voor werk?'

Vanaf 4 jaar. De kosten zijn 550euro voor één show van 45 minuten of twee shows van 25 minuten.  Max. 3 klassen per keer.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Ojee, wordt er gevochten? Nee hoor. Ons vaste theater is op een historisch schip. En dat schip heet de Fighter, daarom heten wij zo.

Wij maken traditioneel poppentheater, in de poppenkast. Enkele voorstellingen vallen zelfs onder het Nederlands Immaterieel Erfgoed.

De vaste bespeler is Marco Kalkman.Gemiddeld geven wij zo'n 200 voorstellingen per jaar, in ons eigen theater en reizen door het hele land.

Voor voorstellingen op scholen, festivals en in theaters hebben wij een grote reizende poppenkast. Voor kleinere ruimten, zoals een klaslokaal, of in een tuin hebben wij het tafeltheater. Voorstellingen bestaan uit poppen-, marionetten- en schimmentheater.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;