Waar het om draait


Waar het om draait

De avonturenwinkel presenteert nieuw assortiment en pakt daarbij ronduit goed uit! De nieuwste sensaties prikkelen de verbeelding... en de zintuigen! En je kunt met heel je hart vertrouwen: wij draaien er niet omheen.  

'Waar het om draait' is een veelkleurige voorstelling met volop interactie, unieke beleefdingen en een sterk plot. Er liggen nieuwe avonturen in de vitrine van de avonturenwinkel. Alleen... ze zijn nog niet getest! Elk van de avonturen heeft betrekking op een zintuig. Zo komen horen, zien, ruiken, voelen en proeven allemaal aan bod. Zelfs het zesde zintuig komt voorbij: het hart, want daarmee kun je vertrouwen! En de moraal van het verhaal? Het leven is een avontuur en God maakt kapotte harten weer heel.

Met o.a. onze rat van avontuur, groeihelix, teleporter en geweldige muziek, gaat iedereen om!

Publiek: Kinderen 4-12 jaar (basisschool) en verder ieder enthousiast publiek ongeacht samenstelling.

Zaal: Een verduisterbare ruimte is niet noodzakelijk, maar wel mooier.

Licht & geluid: Ons theater beschikt over een professionele licht- en geluidsinstallatie. Wij hebben minimaal één vrije groep/stopcontact nodig (220 V/16A geaard). Bij optreden in een tent spelen we niet tijdens onweer.

Podium en stoelen: Bij voorkeur laag podium.

Opbouwtijd Rond de 75 minuten

Duur: 70 minuten

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;