Roodkapje, maar dan anders


Roodkapje, maar dan anders

Over een eigenwijze Roodkapje

Roodkapje is het zat. Dit keer is ze de wolf te slim af, ze gaat niet naar oma, maar ze gaat op avontuur. Wat Roodkapje niet weet is dat ze gevolgd wordt door een overbezorgde moeder, die bijna bij de heks van Hans en Grietje op visite gaat en in zeven sloten tegelijk loopt. Dus in plaats van opgegeten worden, moet Roodkapje dit keer haar moeder redden, want de wolf blijft hongerig…. 

Een voorstelling waarbij het sprookje zijn eigen draai heeft gekregen, over een ondernemende en eigenwijze Roodkapje die vrienden wordt met een initiatiefvolle Doornroosje . 

De voorstelling speelt zowel binnen als buiten de poppenkast. 

Voor deze voorstelling is het noodzakelijk dat de kinderen de verhalen van Roodkapje, Doornroosje en Hans en Grietje kennen. 

Voor scholen is er een lesbrief, met daarin ook de bovengenoemde sprookjes

Duur voorstelling 45 minuten

prijs per voorstelling: € 575,00
2e/3e voorstelling op dezelfde datum en locatie: à € 325,00 per voorstelling

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Na haar opleiding voor theaterdocent heeft Lisette van Gemert zich bij poppentheaterwerkplaats ‘de Proeve‘ gespecialiseerd in poppenspel. Sindsdien maakt en speelt ze visueel theater en straattheater, waarbij clownerie, fysiek theater, poppenspel,  maskerspel en acrobatiek elkaar afwisselen en aanvullen. Ze houdt van het directe contact en verbinding met haar publiek, met als doel om te verwonderen en ook een publiek dat niet vanzelfsprekend naar het theater gaat mee te nemen in de magie van het moment.
Lisette is als zelfstandig artiest en docent werkzaam bij festivals, evenementen, op scholen, en in kleine theaters. Op scholen speelt ze voorstellingen met lesbrief en workshop gecombineerd, zodat het jonge publiek niet alleen theater ervaart door te kijken, maar vooral door het daarna ook zelf te doen.
Grote gemene deler in de verschillende werkzaamheden is liefde voor het vak theater en om daarmee een verhaal te vertellen. Daarnaast houdt Lisette ervan om vanuit theater anderen iets te leren en een bijzondere ervaring mee te geven.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;