Kerst met Clowns


De clowns Loena en Flo bereiden zich voor op het kerstfeest. Als ze de boom tevoorschijn halen beginnen de problemen. De boom is kapot, de ballen zijn kwijt, het dreigt een treurige kerst te worden. Flo schiet direct in de paniek maar Loena maakt zich minder druk. Zodra Loena haar hoepel tevoorschijn haalt om Flo te troosten, blijken de clowns meer in hun mars te hebben. Al hoepelend, jonglerend en vol acrobatische toeren bouwen ze met alles wat ze kunnen vinden een kerstboom die niet alleen groot, maar vooral heel bijzonder is!

Een voorstelling vol circustechnieken, waarin de kinderen leren dat een kerstboom er niet altijd perfect uit hoeft te zien en dat kerst vooral draait om gezelligheid en samenwerking.

Duur voorstelling 45 minuten

prijs per voorstelling: € 695,00
2e/3e voorstelling op dezelfde datum en locatie € 375,00 per voorstelling

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Na haar opleiding voor theaterdocent heeft Lisette van Gemert zich bij poppentheaterwerkplaats ‘de Proeve‘ gespecialiseerd in poppenspel. Sindsdien maakt en speelt ze visueel theater en straattheater, waarbij clownerie, fysiek theater, poppenspel,  maskerspel en acrobatiek elkaar afwisselen en aanvullen. Ze houdt van het directe contact en verbinding met haar publiek, met als doel om te verwonderen en ook een publiek dat niet vanzelfsprekend naar het theater gaat mee te nemen in de magie van het moment.
Lisette is als zelfstandig artiest en docent werkzaam bij festivals, evenementen, op scholen, en in kleine theaters. Op scholen speelt ze voorstellingen met lesbrief en workshop gecombineerd, zodat het jonge publiek niet alleen theater ervaart door te kijken, maar vooral door het daarna ook zelf te doen.
Grote gemene deler in de verschillende werkzaamheden is liefde voor het vak theater en om daarmee een verhaal te vertellen. Daarnaast houdt Lisette ervan om vanuit theater anderen iets te leren en een bijzondere ervaring mee te geven.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;