Ko met de Vlo


"Ko met de vlo”, is een hilarische slapstick over een aandoenlijke zwerfhond met in zijn vacht ongenode gasten. Een bizarre wereld op zich.

LICHTBENDE maakt ‘lichtkunstvoorstellingen’. Betoverende verhalen met muziek, beeldende kunst en theater ‘live’ voor je ogen versmolten tot animatiefilm, op een groot scherm geprojecteerd met toverlantaarns. Een unieke belevenis voor jong en oud.

"Ko met de vlo"  is een familievoorstelling van 50 min. zonder taal voor alle groepen van het primair onderwijs.

Na de voorstelling volgt een korte demonstratie waarbij de kinderen al hun ‘hoe-doe-je-dat-vragen’ kunnen stellen. Naast workshops heeft Lichtbende voor scholen lesmateriaal beschikbaar.

PRIJS:
1000,- voor 1 voorstelling en 1500,- voor 2 op dezelfde dag en locatie (exclusief BTW en reiskosten)

De voorstelling kan in elke verduisterde ruimte gespeeld worden voor max 100 toeschouwers (bij vlakke vloer) en 250 in theater met podium en tribune.
SPEELVLAK: minimaal 5-8 meter en 3,5 meter hoog.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

LICHTBENDE maakt ‘lichtkunstvoorstellingen’. Betoverende verhalen met muziek, beeldende kunst en theater "live" voor je ogen versmolten tot "animatiefilm".

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;