Insta


In deze knotsgekke muziektheatervoorstelling improviseren Dokter Len en Zuster Loes met kinderen (en ouders) uit het publiek op actuele thema’s. En onderzoeken we samen hoeveel ‘likes’ je zonder je telefoon kunt verdienen.
Dit maakt Insta tot een weergaloze spelshow die je het beste kunt omschrijven als combinatie van de populaire TV programma’s  Praatjesmakers en The Voice Kids. Zeer geschikt als voorstelling op school, voor festivals of bedrijfsfeesten.

Dokter Len & Zuster Loes zijn als duo een fenomeen op Tik Tok. Jarenlang stonden zij voor uitverkochte zalen, nu helpen ze kinderen en hun ouders om weer te kunnen genieten van de wereld buiten hun smartphone. Daarbij worden echte gesprekken gevoerd en zingen we samen aanstekelijke liedjes. Spring op het podium en voel wat een welverdiend applaus doet als medicijn tegen de Like verslaving. Insta is een show zonder verliezers maar wel met mooie prijzen voor iedereen die zichzelf overwint.

Insta wordt gebracht door Lennaert Roos en Marloes Anijs.
Beiden studeerden af aan de zangopleiding van het Koninklijk Conservatorium en hebben ruimschoots ervaring opgedaan op verschillende poppodia en in het theater. 
Met zijn PopFactory produceerde Lennaert meerdere succesvolle muziektheatervoorstellingen.

 

prijs: €850,- excl. BTW / excl. reiskosten

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Lennaert Roos is een veelzijdig kunstenaar. Hij studeerde in 1995 af aan het Koninklijk Conservatorium met als hoofdvak jazz-zang en heeft zich daarnaast ontwikkeld als theatermaker, componist, schrijver, stemkunstenaar en ontwerper. In de afgelopen 10 jaar schreef hij 8 muziektheatervoorstellingen die zowel als solovoorstelling als met het Residentie Orkest werden uitgevoerd. Kenmerkend voor zijn voorstellingen zijn de illustraties die worden geprojecteerd in combinatie met livemuziek. Zijn zelfbedachte sprookjes zijn niet alleen voor kinderen een succes op hun niveau, ook ouders en grootouders herkennen daarin de humor en absurditeit van de actualiteit.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Margaret op 06 november 2022 12:13
Vrolijke interactieve voorstelling waarbij de kinderen echt mee konden doen. Wij hebben met 4 tot en met 12 jarigen er van genoten. Een heuse aanrader!!!!!
;