Bennie Anders


Bennie Anders

Ik ben niet dom 
ik ben niet slim 
en ik ben niet gewoon want ik ben Anders
Ik lust geen brood met pindakaas (blèh) of pasta met een rode saus
Als jij me vraagt: wat lust je wel?
dan zeg ik: doe maar frikandel
met slagroom, snoep en heel veel chocolaaaaa
Want dat doet niemand - Bennie Anders na

Lennaert komt samen met Bennie Anders naar school om een prentenboek voor te lezen in de klas. Want in de week van 26 januari t/m 5 februari zijn het immers de Nationale Voorleesdagen
Wil je dat Lennaert uit ‘Maar eerst ving ik een monster’  van Tjibbe Veldkamp - het prentenboek van het jaar - gaat voorlezen? Of heeft een een ander prentenboek uit de top 10 je voorkeur? 
Met deze zanger, poppenspeler en stemkunstenaar wordt het sowieso een vrolijk feest in de klas. En omdat Bennie altijd alles precies wil weten en het liefst de hele dag heel aanstekelijke liedjes zingt, zullen de kinderen deze muzikale voorstelling niet snel vergeten.

Vanwege de maatregelen rondom Covid-19 zal de voorstelling voorlopig alleen per klas worden gespeeld en worden daarbij alle richtlijnen en adviezen van het RIVM voor het basisonderwijs gevolgd.

 

duur voorstelling: 30 minuten
opbouwtijd: 15 minuten
prijs: €150,- exclusief reiskosten en BTW
reiskosten €0,25 vanaf Den Haag 
minimum aantal voorstellingen per school of lokatie : 3

 

Bekijk de trailer:

vimeo.com/665685093/c71865f61f

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Lennaert Roos is een veelzijdig kunstenaar. Hij studeerde in 1995 af aan het Koninklijk Conservatorium met als hoofdvak jazz-zang en heeft zich daarnaast ontwikkeld als theatermaker, componist, schrijver, stemkunstenaar en ontwerper. In de afgelopen 10 jaar schreef hij 8 muziektheatervoorstellingen die zowel als solovoorstelling als met het Residentie Orkest werden uitgevoerd. Kenmerkend voor zijn voorstellingen zijn de illustraties die worden geprojecteerd in combinatie met livemuziek. Zijn zelfbedachte sprookjes zijn niet alleen voor kinderen een succes op hun niveau, ook ouders en grootouders herkennen daarin de humor en absurditeit van de actualiteit.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;