Bennie Anders: lekker eigenwijs


Lennaert komt met Bennie Anders en zijn vriendjes naar school om voor te lezen in de klas. Dat zijn natuurlijk geen gewone vriendjes, want wie heeft er nou een wolf als huisdier?
Als er iemand eigenwijs is en lekker doet wat ‘ie zelf wil -dan is het Bennie. Daarom sluit deze voorstelling ook perfect aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2024 : Lekker Eigenwijs.

Enne…stilzitten doen kinderen al de hele dag dus we gaan samen lekker lol trappen, zingen en dansen bij deze Haagse Muppet Show!

Met deze zanger, poppenspeler en stemkunstenaar wordt het sowieso een vrolijk feest in de klas. Doordat Bennie en zijn vriendjes zulke aanstekelijke liedjes zingen, raak je snel besmet en zullen deze nog lang, heeeeel lang blijven doorklinken.

------------------------------------------------------------------------------

duur van de voorstelling:   45 minuten
opbouwtijd:                         45 minuten
benodigdheden:  speelvloer van min. 2 × 3 m / stopcontact voor geluidsversterking

De kosten voor deze voorstelling bedragen € 450,- (maximaal 45 kinderen)
Voor een tweede - of derde voorstelling op dezelfde dag en lokatie wordt €275,- berekend (exclusief 9% BTW / exclusief reiskosten vanuit Den Haag.)

------------------------------------------------------------------------------

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Lennaert Roos is een veelzijdig kunstenaar. Hij studeerde in 1995 af aan het Koninklijk Conservatorium met als hoofdvak jazz-zang en heeft zich daarnaast ontwikkeld als theatermaker, componist, schrijver, stemkunstenaar en ontwerper. In de afgelopen 10 jaar schreef hij 8 muziektheatervoorstellingen die zowel als solovoorstelling als met het Residentie Orkest werden uitgevoerd. Kenmerkend voor zijn voorstellingen zijn de illustraties die worden geprojecteerd in combinatie met livemuziek. Zijn zelfbedachte sprookjes zijn niet alleen voor kinderen een succes op hun niveau, ook ouders en grootouders herkennen daarin de humor en absurditeit van de actualiteit.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;