Buikvlinders


BUIKVLINDERS:

het ontbrekende sprookje voor iedereen die nog in ware liefde gelooft

En ze leefden nog lang en gelukkig. Elk sprookje hoort zo te eindigen. Maar hoe doe je dat?

Buikvlinders is de nieuwste muziektheatervoorstelling van de Popfactory.  Dobbe en Jade -die we nog kennen als prins en prinses uit onze eerste productie Dobbe en de Draak - zijn inmiddels koning en koningin. Maar lang en gelukkig was snel voorbij. Het koninklijk paar zit nog wel samen te lezen voor de haard, maar dat is meer een reden om elkaar niet meer te hoeven spreken.
Gelukkig krijgt koningin Jade een droom. Een mysterieuze gouden nachtvlinder vertelt haar om naar het Blauwe Bos te gaan. Daar ontmoet ze Albina, de witte kauw, die natuurlijk de oplossing heeft.

Buikvlinders is een echte familievoorstelling. Een muzikale reis door verschillende muziekstijlen en pakkende liedjes die alle leeftijden boeit. Prachtige geprojecteerde prenten die deze voorstelling begeleiden werden getekend door Jorg de Vos. Lennaert wordt bij deze bijzondere voorstelling begeleid door zijn orkest bestaande uit piano, contrabas, drums, cello, viool en klarinet. Voor kleinere podia zijn zij ook als duo te boeken.

Bekijk hier de trailer https://vimeo.com/popfactory/buikvlinders

De voorstellingen van de Popfactory kenmerken zich door achtergrondprojecties met illustraties en animaties waarmee deze ook zeer geschikt zijn voor anderstaligen.

Lennaert Roos     zang, muziek, tekst en spel
Eline Verkuijl        zang en piano
Jorg de Vos         illustraties

Prijs met orkest: €2200,- / Prijs duo (piano en zang): €850,-

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Lennaert Roos is een veelzijdig kunstenaar. Hij studeerde in 1995 af aan het Koninklijk Conservatorium met als hoofdvak jazz-zang en heeft zich daarnaast ontwikkeld als theatermaker, componist, schrijver, stemkunstenaar en ontwerper. In de afgelopen 10 jaar schreef hij 8 muziektheatervoorstellingen die zowel als solovoorstelling als met het Residentie Orkest werden uitgevoerd. Kenmerkend voor zijn voorstellingen zijn de illustraties die worden geprojecteerd in combinatie met livemuziek. Zijn zelfbedachte sprookjes zijn niet alleen voor kinderen een succes op hun niveau, ook ouders en grootouders herkennen daarin de humor en absurditeit van de actualiteit.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;