Sinterklaasje kom maar binnen!


Meester-Goochelaar Lars van Tuijl presenteert Sinterklaasje kom maar binnen!
Een magisch, interactief en flexibel (voor)programma dat toewerkt naar de komst van Sinterklaas bij een bedrijf, op school of bij de (sport)club. 

Wanneer de Sint nog even op zich laat wachten en je geen geschikte presentator in huis hebt of wanneer je de kinderen gewoon wilt verrassen met een leuk, grappig en indrukwekkend (voor)programma, dan is deze show een hele geschikte keuze.

Sinterklaasje kom maar binnen! bestaat uit een combinatie van visuele acts op muziek, leuke grapjes en interactie met de kinderen. Met een aantrekkelijk uitziend decor en een professionele geluidsinstallatie zijn de kinderen vast en zeker al snel in feeststemming!

Sinterklaasje kom maar binnen:

* is een flexibele show die zich gemakkelijk plooit naar de planning (en eventueel verhaallijn) van uw Sinterklaasfeest. Interactie met Sint en/of pieten is geen probleem.
* kan als voorprogramma worden ingezet vanaf 30 minuten tot een maximum van 60 minuten waarbij wordt toegewerkt naar de komst van Sinterklaas.
* kan ook worden ingezet als gecombineerd programma tijdens de aanwezigheid van Sinterklaas waarbij Lars de presentatie op zich neemt en interactie heeft met Sint en/of pieten.
* komt inclusief een professioneel geluidssysteem geschikt voor +/- 250 personen en  een feestelijk decor. Indien gewenst kan de Sint gebruik maken van de installatie. Extra microfoons zijn inbegrepen.
* is uitermate geschikt voor kinderen t/m 10 jaar, maar zeker ook nog leuk voor de ouders.
* kan meerdere keren opgevoerd worden (op dezelfde dag en locatie) voor een gereduceerd tarief.

Tarieven:

vanaf €495,- excl. 9% btw. 
Neem contact met ons op om alle wensen voor uw Sinterklaasfeest te bespreken. Dan zorgen wij voor een offerte op maat. 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Wie is meester-goochelaar Lars van Tuijl?
Lars van Tuijl is niet alleen een meester in het uitvoeren van de goochelkunst, hij is ook parttime meester op een basisschool. Zijn jarenlange ervaring in het werkveld maken van hem een terechte meester-goochelaar.

Lars is een graag geziene artiest op scholen/bso’s, (zomer)kampen en kinderevenementen. Zijn shows zijn uitermate geschikt voor feestelijke gelegenheden zoals Sinterklaas, Kerst, Carnaval, Koningsdag en de laatste schooldag. Maar ook tijdens de Kinderboekenweek en de Week van de Mediawijsheid sluiten zijn shows naadloos aan op het thema. Ieder jaar een nieuwe show!
Daarnaast ontwikkelt Lars zelfs educatieve shows waarin o.a. thema's zoals recycling/duurzaamheid, anti-pestgedrag en de ontdekking van het heelal centraal staan.

Tijdens de show zitten kinderen en hun begeleiders niet alleen op het puntje van hun stoel, ze doen juist veelvuldig mee! Ze mogen bewegen, helpen en lachen omdat zij net zoveel onderdeel uitmaken van de show als Lars zelf. Natuurlijk is het voor de kinderen dan geen enkel probleem om tijdens de trucs die Lars zelfstandig vertoond betrokken en ademloos toe te kijken! En wat is er toch aan de hand met die juf of meester? Die lijkt plotseling te beschikken over verborgen talenten…

Leuk om te weten:

* De voorstellingen van Lars zijn inhoudelijk af te stemmen op elke leeftijd. Een aparte show voor onder-, midden- en bovenbouw? Geen probleem.

* Decor en professionele geluidset geschikt voor +/- 250 toeschouwers standaard inbegrepen

* Een speciaal afscheid of een warm welkom? Een kind of leerkracht in het zonnetje zetten? Een spectaculaire opening voor een nieuw gebouw of een naamswijziging? Maatwerk is mogelijk!

* Lars van Tuijl was o.a. te zien in het populaire educatieve tv-programma De Buitendienst.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;