Let it Snow, the Magicshow!


Meester-Goochelaar Lars van Tuijl presenteert: Let it Snow, the Magicshow!

Betoverende goocheltrucs op sfeervolle muziek, grappige acts met foute kerstsokken en -truien, interactie en gezelligheid met het publiek. Het zit er allemaal in! En misschien slaagt Lars er zelfs nog wel in om het in de zaal te laten sneeuwen...

Let it Snow, the Magicshow! is een magische kindervoorstelling in gezellige Kerstsfeer en uitermate geschikt voor scholen als een feestelijke afsluiting van het kalenderjaar vlak voor de Kerstvakantie. Daarnaast is de show ook beschikbaar voor o.a. theaters en buurthuizen tijdens de Kerstvakantie.


De voorstelling Let it Snow, the Magicshow:

* duurt +/- 50 minuten
* bevat speciale op maat gemaakte acts in Kerstsfeer
* komt inclusief een professioneel geluidssysteem geschikt voor +/- 250 personen en op maat gemaakte decorstukken in thema
* is uitermate geschikt voor kinderen van alle leeftijden, maar het is ook mogelijk om onderbouw en bovenbouw te splitsen. Je krijgt dan inhoudelijk twee verschillende shows die nog beter aansluiten op de leeftijd en interesses van de kinderen. 
* kan meerdere keren opgevoerd worden (op dezelfde dag en locatie) voor een gereduceerd tarief

Prijzen:
€495,-     (eerste voorstelling)
€250,-      (meerprijs voor een tweede voorstelling op dezelfde dag en locatie)
*excl. 9% btw

Voor meer shows en/of overige combinaties neem contact met ons op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Wie is meester-goochelaar Lars van Tuijl?
Lars van Tuijl is niet alleen een meester in het uitvoeren van de goochelkunst, hij is ook parttime meester op een basisschool. Zijn jarenlange ervaring in het werkveld maken van hem een terechte meester-goochelaar.

Lars is een graag geziene artiest op scholen/bso’s, (zomer)kampen en kinderevenementen. Zijn shows zijn uitermate geschikt voor feestelijke gelegenheden zoals Sinterklaas, Kerst, Carnaval, Koningsdag en de laatste schooldag. Maar ook tijdens de Kinderboekenweek en de Week van de Mediawijsheid sluiten zijn shows naadloos aan op het thema. Ieder jaar een nieuwe show!
Daarnaast ontwikkelt Lars zelfs educatieve shows waarin o.a. thema's zoals recycling/duurzaamheid, anti-pestgedrag en de ontdekking van het heelal centraal staan.

Tijdens de show zitten kinderen en hun begeleiders niet alleen op het puntje van hun stoel, ze doen juist veelvuldig mee! Ze mogen bewegen, helpen en lachen omdat zij net zoveel onderdeel uitmaken van de show als Lars zelf. Natuurlijk is het voor de kinderen dan geen enkel probleem om tijdens de trucs die Lars zelfstandig vertoond betrokken en ademloos toe te kijken! En wat is er toch aan de hand met die juf of meester? Die lijkt plotseling te beschikken over verborgen talenten…

Leuk om te weten:

* De voorstellingen van Lars zijn inhoudelijk af te stemmen op elke leeftijd. Een aparte show voor onder-, midden- en bovenbouw? Geen probleem.

* Decor en professionele geluidset geschikt voor +/- 250 toeschouwers standaard inbegrepen

* Een speciaal afscheid of een warm welkom? Een kind of leerkracht in het zonnetje zetten? Een spectaculaire opening voor een nieuw gebouw of een naamswijziging? Maatwerk is mogelijk!

* Lars van Tuijl was o.a. te zien in het populaire educatieve tv-programma De Buitendienst.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Moniek Slokkers op 10 januari 2023 08:43
Het was fantastisch, de trucs sloten aan bij de belevingswereld van de leerlingen, zowel bij de onder-als bovenbouw. De kinderen hebben allemaal geboeid gekeken, van begin tot het einde. De show was zeker boven verwachting, het was van een hoog niveau, met leuke effecten ondersteund door leuke muziek. Het niveau en de manier van aanspreken van de leerlingen was correct, leuk en spontaan. Kinderen werden in hun waarde gelaten als ze iets niet durfden (bijvoorbeeld assisteren op het toneel), maar werden wel uitgedaagd een stapje verder te gaan. Ga vooral door met waar je goed in bent en van geniet. De kinderen hebben een geweldige show en volgens mij ben jij ook helemaal in jouw element. Ik heb zelf ook enorm genoten van de show.
;