ON / OFF: een Mediawijze Magic Show!


Meester-Goochelaar Lars van Tuijl presenteert ON/OFF!

ON/OFF is een magische breinbrekershow om kinderen te triggeren, verbazen en te helpen bij het omgaan met internet en (social) media. Wat zijn de verschillen tussen online en offline media? Wat is een sterk wachtwoord? Hoeveel weet internet eigenlijk al van jou? 

In de rol van een magische brein-hacker speelt Lars met deze vragen en laat hij een aantal wonderbaarlijke demonstraties zien die grenzen aan het onmogelijke. Informatieve weetjes en interessante eye-openers worden versterkt door magische WOW momenten. Dit is een voorstelling waarbij de kinderen leren, lachen en gelijk van de ene verbazing in de andere vallen!

*Deze voorstelling is uitermate geschikt bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse Week van de Mediawijsheid

Meester-goochelaar Lars van Tuijl was eerder te zien in het NPO ZAPP tv-programma De Buitendienst in de aflevering: Hoe ons brein voor de gek gehouden wordt en tijdens de jaarlijkse Dutch Media Week op het Mediapark in Hilversum. 

De voorstelling ON/OFF:

* duurt +/- 50 minuten
* komt inclusief een professioneel geluidssysteem geschikt voor +/- 250 personen en  op maat gemaakte decorstukken in thema
* is uitermate geschikt voor de bovenbouw PO (groep 6/7/8) en onderbouw VO (brugklas/leerjaar 1 en 2)
* maakt leerlingen bewust van voor- en nadelen van de digitale (online) wereld.
* kan meerdere keren opgevoerd worden (op dezelfde dag en locatie) voor een gereduceerd tarief

Prijzen:
€495,-     (eerste voorstelling)
€250,-      (meerprijs voor een tweede voorstelling op dezelfde dag en locatie)
*excl. 9% btw

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Wie is meester-goochelaar Lars van Tuijl?
Lars van Tuijl is niet alleen een meester in het uitvoeren van de goochelkunst, hij is ook parttime meester op een basisschool. Zijn jarenlange ervaring in het werkveld maken van hem een terechte meester-goochelaar.

Lars is een graag geziene artiest op scholen/bso’s, (zomer)kampen en kinderevenementen. Zijn shows zijn uitermate geschikt voor feestelijke gelegenheden zoals Sinterklaas, Kerst, Carnaval, Koningsdag en de laatste schooldag. Maar ook tijdens de Kinderboekenweek en de Week van de Mediawijsheid sluiten zijn shows naadloos aan op het thema. Ieder jaar een nieuwe show!
Daarnaast ontwikkelt Lars zelfs educatieve shows waarin o.a. thema's zoals recycling/duurzaamheid, anti-pestgedrag en de ontdekking van het heelal centraal staan.

Tijdens de show zitten kinderen en hun begeleiders niet alleen op het puntje van hun stoel, ze doen juist veelvuldig mee! Ze mogen bewegen, helpen en lachen omdat zij net zoveel onderdeel uitmaken van de show als Lars zelf. Natuurlijk is het voor de kinderen dan geen enkel probleem om tijdens de trucs die Lars zelfstandig vertoond betrokken en ademloos toe te kijken! En wat is er toch aan de hand met die juf of meester? Die lijkt plotseling te beschikken over verborgen talenten…

Leuk om te weten:

* De voorstellingen van Lars zijn inhoudelijk af te stemmen op elke leeftijd. Een aparte show voor onder-, midden- en bovenbouw? Geen probleem.

* Decor en professionele geluidset geschikt voor +/- 250 toeschouwers standaard inbegrepen

* Een speciaal afscheid of een warm welkom? Een kind of leerkracht in het zonnetje zetten? Een spectaculaire opening voor een nieuw gebouw of een naamswijziging? Maatwerk is mogelijk!

* Lars van Tuijl was o.a. te zien in het populaire educatieve tv-programma De Buitendienst.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;