De Tovermeester


Kom snel met je neus uit de boeken en berg je potloden op in je laatje als De tovermeester Lars van Tuijl langskomt met zijn magische schoolvoorstelling!
Lars weet als geen ander hoe hij de belevingswereld van kinderen aanspreekt met komische, interactieve en leerzame acts.

Als er iets te vieren is of wanneer je de kinderen gewoon wilt verrassen met een leuke en indrukwekkende voorstelling, dan is de Feestelijke Show: De Tovermeester de beste keuze.

Deze voorstelling bestaat uit een combinatie van visuele acts op muziek, leuke grapjes en interactie met de kinderen. Dankzij een aantrekkelijk uitziend decor en een professionele geluidsinstallatie wanen de kinderen zich echt in het theater.

Deze show is uitermate geschikt voor de eerste- of laatste schooldag, de opening van een nieuw schoolgebouw, een feestelijk jubileum of gewoon op elke willekeurige dag middenin het schooljaar!

* Inhoudelijk aan te passen op verschillende leeftijden. Aparte voorstellingen voor onder-, midden-, en bovenbouw mogelijk.
* Inhoudelijk aan te passen op verschillende feestelijke gelegenheden zoals Halloween, Sinterklaas, Kerst en Koningsdag. 
* komt inclusief een professioneel geluidssysteem geschikt voor 300+ personen en  op maat gemaakte decorstukken.

Prijzen:
* € 450,- excl. 9% btw voor één voorstelling
* € 200,- excl. 9% btw per extra voorstelling op dezelfde dag en locatie

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Meester-goochelaar Lars van Tuijl is een graag geziene artiest op scholen en bso’s.

Bij feestelijke gelegenheden komen talloze versieringen tevoorschijn vanuit een wel hele kleine doos en natuurlijk mag ook een zwevende tafel niet ontbreken. Tijdens Sinterklaas, Kerst, Koningsdag en de Kinderboekenweek sluiten de shows naadloos aan op het thema en Lars levert zelfs shows waarin educatieve thema’s centraal staan.

De kinderen en hun begeleiders zitten niet alleen op het puntje van hun stoel, maar krijgen regelmatig de kans om mee te bewegen of zelfs te assisteren op het podium. En wat is er toch aan de hand met die juf of meester? Die lijkt plotseling te beschikken over verborgen talenten…

Wie is meester-goochelaar Lars van Tuijl?
Lars van Tuijl is niet alleen een meester in het uitvoeren van de goochelkunst, hij is ook parttime meester op een basisschool. Zijn jarenlange ervaring in het werkveld maken van hem dus een terechte meester-goochelaar.

Na al die jaren weet Lars heel goed hoe met kinderen om te gaan en heeft hij tevens het geheim ontdekt hoe je kinderen stil kunt laten zitten om naar een goochelshow te kijken. Zijn geheim? Niet doen! Bij zijn shows doen kinderen veelvuldig mee. Ze mogen bewegen, helpen en lachen omdat zij net zoveel onderdeel uitmaken van de show als Lars zelf. Natuurlijk is het voor de kinderen dan geen enkel probleem om tijdens de trucs die Lars zelfstandig vertoond betrokken en ademloos toe te kijken!

Leuk om te weten:

* De voorstellingen van Lars zijn inhoudelijk af te stemmen op elke leeftijd. Een aparte show voor onder-, midden- en bovenbouw? Geen probleem.

* Decor en professionele geluidset geschikt voor +/- 400 toeschouwers standaard inbegrepen

* Een speciaal afscheid of een warm welkom? Een kind of leerkracht in het zonnetje zetten? Een spectaculaire opening voor een nieuw gebouw of een naamswijziging? Maatwerk is mogelijk!

* Lars van Tuijl was o.a. te zien in het populaire educatieve tv-programma De Buitendienst.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Dineke van de Lagemaat op 24 november 2022 08:50
Vrijdag 30 september heeft Lars twee optredens op De prins Florisschool in Ede verzorgd. Hij maakte er een geweldige show van voor de onderbouw en ook voor de bovenbouw. Het waren 2 verschillende shows, zodat kleuter en ook achtstegroeper zich helemaal in konden leven. Vol verbazing verlieten ze de show. Geweldig! Afspraken en eventuele veranderingen waren geen enkel probleem. KLasse.
;