Ingepakt staat netjes (Sint)


Wat is er mooier dan jouw kinderen te zien genieten van een Sinterklaasvoorstelling? Dat kan met deze interactieve voorstelling rond Sinterklaas. Voor alle Sint-believers.

Er zit een nieuwe Piet op de Pietenschool. Deze Piet is eigenlijk nog in de leer om een echte goede knecht van de Sint te worden. Hij oefent heel hard... iets té hard... 

​Vorige dagen heeft de oefenpiet geoefend op het inpakken van pakjes. En och, nu hij toch bezig was, heeft hij alles wat hij zag maar ingepakt. 

Patje/Neuspiet heeft in deze show heel wat uit te pakken, samen met jouw kinderen. Helaas komen ze nog wat probleempjes tegen...

​Een interactieve, humoristische show gespeeld door Patje of de nieuwsgierige Neuspiet voor alle Sint-believers.

Ik kan op elke locatie (binnen) spelen, breng eigen geluid en decor mee.

Prijs: vanaf € 360/show (voor 2e, 3e of 4e show).

Maximum 4 voorstellingen op 1 dag mogelijk.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Ik ben Patrick van Horne, fulltime artiest. Als straatartiest treed ik in heel België en half Nederland op, als acteur speel ik mijn eigen theatervoorstellingen. Vertellen en poppenspel zijn passies van mij. Mag ik jouw kinderen een interactief stukje theater komen schenken? 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;