Sinterklaashow met een professionele goochelaar


Bent u op zoek naar een leuke invulling vóór de komst van Sinterklaas? Goochelaar Maarten Bruins verzorgt een professionele goochelshow als voorprogramma van Sinterklaas.

De Sinterklaasshow is geschikt voor zowel jonge als oude kinderen en zelfs voor meekijkende volwassenen.

Maarten is een professionele, prijswinnende kindergoochelaar met meer dan 20 jaar ervaring. Jaarlijks verzorgt hij een groot aantal shows door heel Nederland. Hoe ziet de show eruit?

Standaard duurt de goochelshow zelf 45 minuten. Uiteraard is er qua tijd/duur van het programma van alles mogelijk. Het is een interactieve show, waarbij de kinderen volop worden betrokken. Ook beschikt hij over een eigen geluidsinstallatie. Tijdens de show leert Maarten alle kinderen nog een klein trucje dat ze erna mogen houden en mee naar huis mogen nemen. Hij is altijd ongeveer 45 à 60 minuten van te voren aanwezig om alles klaar te zetten en voor te bereiden.

Tijdens de show wordt er ingespeeld op (de komst van) Sinterklaas. Indien gewenst (en indien van toepassing) regelt Maarten de overgang van zijn show naar de komst van Sinterklaas.

Alle benodigdheden heeft hij zelf bij zich. Het enige dat hij nodig heeft is 1 stopcontact en het publiek. Geluid, microfoon, verlengsnoer (10 meter), tafel et cetera wordt voor gezorgd.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Professioneel goochelaar Maarten Bruins verzorgt goochelshows geschikt voor zowel jonge als oudere kinderen en zelfs voor eventueel meekijkende volwassenen.

Maarten is een van de meest geboekte kindergoochelaars van Nederland met meer dan 20 jaar ervaring. Hij komt uit Amsterdam, maar verzorgt optredens door het hele land.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;